Închide meniul

Ne luăm înapoi porția de râs! iUmor revine cu sezonul 9 la Antena 1, duminică, de la 20:00

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 8:24 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Ne luăm înapoi porția de râs! iUmor revine cu sezonul 9 la Antena 1, duminică, de la 20:00

iUmor revine în forță

Celelalte două personaje importante ale emisiunii iUmor rămân prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, care râd cu lacrimi în spatele scenei. Cei doi se află la al patrulea sezon împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bendeac, gest superb pentru un concurent iUmor

Impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac i-a botezat băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor. Bărbatul, care lucrează în construcții cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță", a spus atunci juratul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și