Închide meniul

"Ne omoram dacă ne căsătoream!" Dezvăluiri neaşteptate din trecutul Anamariei Prodan: "Îmi era mai dragă în America"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2020, 18:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Ne omoram dacă ne căsătoream!" Dezvăluiri neaşteptate din trecutul Anamariei Prodan: "Îmi era mai dragă în America"

AS.ro

Anamaria Prodan

Florin Manea susţine că era mult mai apropiat de Anamaria Prodan, în momentul în care cei doi locuiau în SUA. În ultima perioadă, relaţiile dintre cei doi s-au răcit, mai ales că interesele în afaceri se intersectează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noi am fost prieteni când eram în America. Ne știm, avem cunoștințe comune. Am fost prieteni. Eu niciodată nu aș jigni-o. Îi spun anumite lucruri care mi se par adevărate. Nu ar avea de ce să mă jignească, oricum îmi răspunde de fiecare dată. 

Îmi e dragă. Îmi era mai dragă în America, dar acum s-a răcit relația. Am fost mai apropiați atunci. Nu am acuzat-o că am avut o relație, am spus că am fost prieteni. Mă amuză când citesc că a apărut nu știu unde fără lenjerie intimă, că a luat premiul pentru cea mai sexy din lume…

Ne omoram dacă ne căsătoream! Nu avem cum, pentru că suntem două caractere… Ne băteam! Și eu nu sunt gentleman ca Dan (n.r Alexa). Dacă mi se întâmpla aia (n.r- referire la pumnul pe care Anamaria i l-a dat lui Alexa), ne băteam pe bune”, a declarat Florin Manea la gsp.ro

Anamaria Prodan a vorbit despre posibilul divorț de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față în ceea ce privește căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. În trecut, s-a tot speculat că cei doi au fost aproape de a divorța, dar cea mai influentă femeie din fotbalul românesc neagă acest lucru.

Reclamă

Despre divorț niciodată nu s-a pus problema ca eu să divorțez de soțul meu. Noi ne iubim în fiecare zi și mai mult. De acolo de unde suntem noi acum în zgârie nori nu putem pleca capul la acești oameni care au micimea lor, frustrările lor pentru că amețim.

Nici prima dată când am divorțat nu am simțit că am divorțat, a fost doar o separare de primul meu soț. Cuvântul divorț mi se pare foarte urât și nu-l am în vocabular. Și fostul meu soț a rămas cel mai bun prieten al meu”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan este agent de jucători
  • Dezvăluiri din trecutul soţiei lui Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și