Închide meniul
Foto

„Ne rugăm să se trezească!” Anamaria Prodan, şocată de situaţia dezastruoasă în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 12:40

Reclamă
„Ne rugăm să se trezească!” Anamaria Prodan, şocată de situaţia dezastruoasă în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, şocată de situaţia dezastruoasă în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf/ Colaj Profimedia, Instagram

Anamaria Prodan s-a declarat şocată de situaţia dezastruoasă în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul riscă să primească interzis în fotbal, şi nu ar mai putea antrena, dacă nu îi va plăti lui Mihai Rotaru suma de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf poate contesta această decizie, deoarece nu este una definitivă. Totul a pornit de la faptul că antrenorul nu i-a plătit lui Mihai Rotaru clauza de reziliere de 300.000 de euro, atunci când a plecat de la Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan, şocată de situaţia dezastruoasă în care a ajuns Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit prima reacţie, despre situaţia pe care o traversează fostul ei soţ. Impresara a declarat faptul că regretă că Laurenţiu Reghecampf a ajuns dator la Mihai Rotaru, însă speră ca într-o zi, acesta să se „trezească”, pentru a nu se risipi toată munca depusă în ultimii ani.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că nu s-ar fi gândit niciodată la faptul că Laurenţiu Reghecampf, cel alături de care are şi un copil, va ajunge să aibă datorii.

„Îmi pare tare rău de Reghecampf. Sincer, nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator pe la lume, mai ales la oamenii din fotbal.

Reclamă

Ce pot să zic? Fiecar doarme cum își așterne. Ne rugăm să se trezească. Dacă nu, va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău! Și e păcat de toată munca noastră de atâția ani”, a declarat Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf. Preparatorul fizic al FCSB-ului a vorbit în premieră despre motivul pentru care s-a „răcit” relaţia dintre el şi actualul antrenor al lui Al-Tai.

Chiar dacă au colaborat o lungă perioadă de timp, Neubert şi Reghecampf au decis să o ia pe drumuri diferite în 2020. Totul după ce s-au certat, iar „Reghe” şi-ar fi jignit membrii din staff.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai zis, Reghe a fost ca un frate pentru mine. La antrenamente, el este șeful meu, este antrenorul principal. Relația s-a stricat din cauză că fiecare om își schimbă personalitatea. A fost un punct critic pentru mine, o decizie egoistă.

Cu Reghe s-a stricat relația după ce a făcut el cu staff-ul. Asta e clar. El a vorbit cu mine, cu Toni, cu Tac (n.r. Cătălin Țermure) și a făcut-o urât. Nu știu de ce. Întreabă-l pe Laur.

Eu am vorbit între patru ochi cu el și i-am zis că e fratele meu, am lucrat 10-11 ani împreună, dar că s-a schimbat foarte rău. El a fost foarte supărat pe mine, nu a vorbit o săptămână cu mine„, a spus Thomas Neubert.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și