Închide meniul

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf: „S-a schimbat foarte rău”. Nu mai e loc de împăcare

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 11:39

Reclamă
Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf: „S-a schimbat foarte rău. Nu mai e loc de împăcare

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan

Thomas Neubert şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Hepta

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf. Preparatorul fizic al FCSB-ului a vorbit în premieră despre motivul pentru care s-a „răcit” relaţia dintre el şi actualul antrenor al lui Al-Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au colaborat o lungă perioadă de timp, Neubert şi Reghecampf au decis să o ia pe drumuri diferite în 2020. Totul după ce s-au certat, iar „Reghe” şi-ar fi jignit membrii din staff.

Thomas Neubert i s-a destăinuit Anamariei Prodan despre Laurenţiu Reghecampf

Invitat în podcastul Anamariei Prodan, Neubert a dezvăluit ce s-a încâmplat cu adevărat. I-a explicat fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf cum s-a produs „ruptura”.

Am mai zis, Reghe a fost ca un frate pentru mine. La antrenamente, el este șeful meu, este antrenorul principal. Relația s-a stricat din cauză că fiecare om își schimbă personalitatea. A fost un punct critic pentru mine, o decizie egoistă.

Cu Reghe s-a stricat relația după ce a făcut el cu staff-ul. Asta e clar. El a vorbit cu mine, cu Toni, cu Tac (n.r. Cătălin Țermure) și a făcut-o urât. Nu știu de ce. Întreabă-l pe Laur.

Reclamă

Eu am vorbit între patru ochi cu el și i-am zis că e fratele meu, am lucrat 10-11 ani împreună, dar că s-a schimbat foarte rău. El a fost foarte supărat pe mine, nu a vorbit o săptămână cu mine„, a spus Thomas Neubert.

Gigi Becali a fost cel care a reuşit să îl convingă pe Thomas Neubert să revină la FCSB. Preparatorul fizic îi poate ajuta pe roş-albaştri să câştige primul titlu după o pauză de 9 ani.

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a achitat nici până acum clauza de reziliere. Patronul Universităţii Craiova spune că a câştigat la comisii, iar Reghecampf trebuie să plătească 300.000 de euro. Mai mult, Rotaru spune că Reghe trebuie să restituie şi un alt împrumut.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a rupt înţelegerea cu Universitatea Craiova pentru a semna cu arabii de la Al-Tai.

Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru, în luna noiembrie, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și