Închide meniul
Foto

„Ne uitam după alte domnișoare”. Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre amantele lui Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în Dubai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 20:27

„Ne uitam după alte domnișoare”. Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre amantele lui Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în Dubai

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Au apărut zvonuri că Reghe ar fi fost de opt ani într-o relație cu Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon. Anamaria Prodan a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Dubai. Vedeta a recunoscut că soțul ei ar fi avut mai multe relații extraconjugale în cei 13 ani de căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, detalii despre escapadele lui Laurențiu Reghecampf

Nu, noi ne uitam după alte domnișoare. Au venit, au trecut. (Reporter: Au fost mai multe?) Așa spunea Gigi Becali. Au venit, au trecut, l-am ajutat de fiecare dată să treacă peste momentele de slăbiciune. Dar când ajungi la un asemenea nivel, înseamnă că efectiv nu poți să stai acolo sus. Și atunci te întorci acolo unde îți este locul.

Cel mai minunat lucru, pe care l-am învățat în viața mea, este să iert. Sunt atât de mândră că am putut să iert și i-am iertat pe toți care mi-au greșit în viața asta. Iar pe soțul meu, actualul meu soț, încă soțul meu… l-am iertat de mult„, a declarat Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Reghecampf s-ar fi întâlnit cu Corina Caciuc într-un club de noapte din Dubai. Anamaria a refuzat să confirme informația, dar a lăsat de înțeles că soțul ei își pregătea terenul.

Eu nu am fost (n.r în cluburi de noapte). De lângă mine eu, din casă, nu l-am văzut pe Laurențiu Reghecampf plecând nopțile. După ce Luca a plecat în America, și la îndemnul soțului, cel mic a plecat în România din cauza pandemiei, tot la îndemnul soțului… după ce eu am renovat toată casa, tot la îndemnul soțului, a întâlnit diferite domnișoare de acest gen„, a spus agentul de jucători pentru sursa citată.

Reclamă

Corina Caciuc ar urma să aibă un băiat lui Laurențiu Reghecampf

Din ultimele informații, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinți de băiat în luna mai a anului următor. Iubita lui Reghe este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii, anunță cancan.ro.

La cel mai recent control medical efectuat de Corina, antrenorul a aflat vestea. Sunt șanse de 80% ca bebelușul să fie băiat, exact cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Medicii se vor putea pronunța 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Acest lucru se va întâmpla peste câteva zile. În privinţa numelui viitorului copil se pare că cei doi sunt încă indecişi.

Mai mult, Corina Caciuc va aduce pe lume bebeluşul în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer şi Laurențiu Jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și