Închide meniul

Nelu Bălășoiu, interpretul de muzică populară care a murit din cauza coronavirusului, era rudă cu Mirel Rădoi

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 14:31

Reclamă
Nelu Bălășoiu, interpretul de muzică populară care a murit din cauza coronavirusului, era rudă cu Mirel Rădoi

Colaj Captură Antena 1/ Profimedia

Nelu Bălășoiu este nașul de botez al lui Mirel Rădoii

Nelu Bălășoiu era și fratele bunicii lui Mirel Rădoi. Mai mult, selecționerul României poartă și numele fiicei lui Nelu Bălășoiu. Mirela a fost și ea sportivă, practicând hipismul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nelu Bălășoiu a murit marți, din cauza Covid-19

Îndrăgitul interpret de muzică populară fusese confirmat cu Covid-19 şi, la scurt timp după confirmarea diagnosticului, Nelu Bălășoiu a suferit un atac vascular cerebral, scriu colegii de la observatornews.ro.

Anunțul morții lui Nelu Bălășoiu a fost făcut de fiul regratatului interpret de muzică populară, Ionuț.

Tata a încetat din viață. Acum este împreună cu mama din nou. Vă mulțumesc tuturor că v-ati rugat pentru el. Vă rog din suflet sa imi respectați intimitatea si sa imi dati voie sa pregătesc toate aspectele necesare înmormântării”, a fost mesajul sfâșietor postat de fiul lui Nelu Bălășoiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și