Închide meniul

NEWS ALERT | Klaus Iohannis: "Sportivii își pot relua antrenamentele în condiții speciale!" Ce a spus de reluarea compețiilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 11:13

NEWS ALERT | Klaus Iohannis: "Sportivii își pot relua antrenamentele în condiții speciale!" Ce a spus de reluarea compețiilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta de bilant a activitatii ministerului Afacerilor Interne (MAI), in anul 2019, marti 3 martie 2020, la sediul institutiei din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Sportivii de performanță se pot antrena după data de 15 mai. Șeful statului a spus, însă, că reluarea competițiilor se va relua după o perioadă mai lungă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ziua de 15 mai 2020, sportivii profesioniști vor putea intra în cantonamente, în condiții speciale, dar va mai dura ceva până când se vor relua și competițiile. Acestea se vor relua după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Bazele de pregătire vor fi deschise doar pentru sportivii profesioniști, nu și pentru amatori”, a spus Klaus Iohannis.

Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Sunt câteva excepții. Este voie să se plece pentru probleme medicale, în interes de serviciu, pentru sport profesionist.

Dar, specific doar sporturile individuale vor fi permise. Rămâne restricția că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane. Se pot face cantonamente, dar în condiții speciale”, a mai spus Iohannis.

Ionuț Stroe a anticipat anunțul lui Klaus Iohannis

Și Ionuț Stroe a avansat ca din data de 15 mai să se reia antrenamentele. 

Reclamă

"Putem să ne gândim la 15 mai ca un reper de repornire a activităților sportive, însă sistemul va fi unul de izolare, va debuta cu faza de pregătire, în niciun caz cu competiții. O lună de zile, jucătorii vor fi testați, apoi vor porni antrenamentele cu un număr redus de participanți.

Doar dacă condițiile ne vor permite să trecem mai departe, vom face acest lucru. La sporturile de echipă e risc epidemiologic ridicat. Competiția națională de fotbal va fi reluată, suntem obligați să fim optimiști", a spus Stroe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Klaus Iohannis nu va prelungi starea de urgență
  • Președintele României spune că sportivii se pot antrena
  • Echipele din Liga 1 pot reveni la antrenamente

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și