Close

NEWS ALERT | Mario Iorgulescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare! Decizia este definitivă

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 9 aprilie 2021, 10:21

Lovitură teribilă pentru Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Reclamă

Facebook

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat că, alături de alţi inculpaţi, au sechestrat şi bătut un tânăr căre le-a împrumutat bani şi i-a cerut înapoi. În 2016, Mario Iorgulescu chiar a fost reţinut în acest dosar. În prima instanţă, la Judecătoria Sectorului 3, Mario Iorgulescu fusese achitat.

Reclamă

Fiul preşedintelui LPF se află în Italia, acolo unde primeşte îngrijiri medicale. Mario Iorgulescu mai este cercetat într-un dosar pentru uciderea unei persoane într-un accident rutier. 

"În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv şi arestul la domiciliu pe perioada 15.IX.2016-6.I.2017, inclusiv. II. În temeiul art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.205, alin.1, Cod penal, condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ. În temeiul art.67, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani", se arată în minuta instanţei. 

Reclamă

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Francisco-Gabriel Pascu, la patru ani şi şase luni de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, Vasile Pascu, la un an de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor, Marcel Pasu, la doi ani şi şase luni de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor, Laurenţiu-Ştefan Coruţ, la trei ani şi două luni de închisoare pentru fals intelectual, favorizarea făptuitorului, uz de fals, scrie news.ro. 

Persoanele condamnate au fost judecate pentru că, în 2018, au exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat.

După ce victima a anunţat Poliţia, au urmat alte presiuni ale acestora, încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate.

Reclamă
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
12:16 VIDEOCM 2022 | Nebunie în Australia după calificarea în optimile Cupei Mondiale! Fanii au declanșat fiesta la 3 dimineața 12:15 CM 2022 | Edi Iordănescu, speriat de Elveţia: „Mi s-au confirmat multe lucruri pe care le știam, din păcate” 11:50 CM 2022 | Canelo Alvarez i-a prezentat scuze lui Lionel Messi după ce l-a amenințat cu bătaia: „Am făcut comentarii nepotrivite!” 11:24 Dumitru Dragomir anunță motivul pentru care Nicolae Dică a eșuat la FCSB: „Sunt mulți frustrați care nu reușesc în viață!” 10:54 VIDEOFotbalul românesc sărbătorește Ziua Națională a României! Mesaje spectaculoase ale echipelor noastre. Ce surprize au pregătit 10:14 FotoIanis Hagi, imagine senzațională cu superba lui iubită. Cum au fost surprinși cei doi 9:58 CM 2022 | Lionel Messi, plecăciune în fața lui Diego Maradona, după Polonia – Argentina 0-2: „Ar fi foarte fericit pentru mine!” 9:25 VIDEOEdi Iordănescu, mesaj special de Ziua Națională a României: „Încercăm să facem românii mândri!” 9:04 Un tânăr de 27 de ani a fost ucis în Iran după ce a sărbătorit eșecul cu Statele Unite, de la Cupa Mondială 8:52 CM 2022 | „Tata” Martino, OUT de la naționala Mexicului după ce a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale
Pe același subiect
Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în 2019
Diverse • 29 nov., 9:33
FOTO
„Nu mai suportam!”. Mario Iorgulescu, decizie de ultim moment din spitalul de psihiatrie din Italia
Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment
Extra • 17 nov., 16:57
Reacţia incredibilă a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul său a rupt tăcerea la 3 ani de la accidentul mortal: „Fiu-miu e dus cu capul!”
Mario Iorgulescu rupe tăcerea la 3 ani după accidententul mortal
Diverse • 16 nov., 12:50
Mario Iorgulescu a rupt tăcerea la 3 ani după accidententul mortal! „Preferam să fiu la închisoare”. Detalii cutremurătoare din Italia
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close