Închide meniul
Foto

Nicolae Zuluf a trecut prin momente teribile. „Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa”. Dezvăluirile fostului fotbalist

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2021, 20:54

Nicolae Zuluf a trecut prin momente teribile. „Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa”. Dezvăluirile fostului fotbalist

Facebook Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

În urmă cu 11 ani, fostul fotbalist din Liga 1 a trecut prin momente teribile. Unul dintre fraţii lui a murit din cauza unei ciroze hepatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele meu a jucat fotbal la Rapid şi din cauza anturajului a luat-o pe arătură, cum se zice. Dorinţa lui a fost să mă duc şi eu la fotbal. După ce am promovat în divizia a doua, când eram la mare, am fost sunat că a murit fratele meu. A fost o situaţie prin care nu aş dori să treacă nimeni, m-a marcat!

Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa, eram pierdut. La un moment dat nu mai ştiam pentru ce să mai trag. Nu mai vedeam nicio bucurie pe pământ. Eram pierdut, am vrut să mă duc să mă spânzur. Nu ştie nimeni, nici Sânziana, nici ceilalţi din familie. Mă duceam pe o gârlă şi plângeam„, a dezvăluit Nicolae Zuluf la „Xtra Night Show”.

Nicolae Zuluf a trecut prin momente teribile

Fostul fotbalist a anunţat că, până să ajungă să joace în Liga 1, a avut mari probleme. Familia lui avea dificultăţi financiare, iar mijlocaşul a trecut prin momente teribile.

Când văd pe unul sărac, îl ajut, pentru că ştiu cum e să nu ai. Când am început fotbalul, mergeam cu troleul şi nu aveam ce mânca. La metrou aşteptam să întoarcă bodyguardul privirea ca să pot să sar turnicheţii. Aveam 2-3 lei în buzunar şi, dacă plăteam cartela, nu mai aveam ce să mănânc.

Reclamă

Odată, când mama era plecată în Grecia, iar tata era cu munca, am plecat singur la un antrenament. M-a întrebat antrenorul dacă sunt bine, m-a văzut că eram ‘moale’. Nu mâncasem nimic şi am leşinat pe teren. Furam la colegi câte un covrig când mergeam pe stradă, ca să am ce mânca„, a declarat Zuluf.

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. I-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă. Nicolae Zuluf a trecut prin momente teribile.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Recomandări
  • Nicolae Zuluf a trecut prin momente tragice
  • Dezvăluirile fostului fotbalist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și