Închide meniul
Foto

Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 17:10

Reclamă
Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan s-a ales cu mai multe daune fizice, după bătaia incredibilă cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a avut şi faţetele dentare sparte, ca urmare a loviturilor încasate, în scandalul care a făcut încojorul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, în weekend. Ca urmare a acestui fapt, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, impresara chiar s-a ales cu piciorul imobilizat în ghips.

Ce daune fizice a mai suferit Anamaria Prodan, după bătaia cu Laurenţiu Reghecmapf

Anamaria Prodan a ajuns prima la spital, după scandalul colosal cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Fanatik, impresara a mers la INML marţi, cu o zi înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să meargă şi el. Totodată, Reghe a mers în weekend imediat după ceartă la o clinică, pentru un examen toxicologic care să ateste faptul că nu se afla sub influenţa niciunei substanţe.

De asemenea, prietena Anamariei Prodan, care a însoţit-o la spital, a făcut dezvăluiri. Gabriela Lucuţar, cea numită „Regina Întunericului”, a avut o reacţie vehementă la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, nefiind de acord cu agresiunea sa.

„Indiferent de situație, nu lovești o femeie. Sunt total împotriva bărbaților care agresează o femeie, mai ales pe soția și mama copilului tău. Nu vreau să intru mai mult în această poveste delicată. Imaginile spun tot. Ceea ce îmi doresc este ca Dumnezeu să îi ajute. Sper să le lumineze amândurora calea spre fericire.

Reclamă

Ana este foarte supărată și are de ce să fie supărată. Este și foarte deșteaptă, cum este deopotrivă și Laurențiu. Am încredere în ei, pentru că îi cunosc.

Știu ce suflet frumos au amândoi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine. Sunt sigură că nu sunt doar ei cei care trec prin așa ceva. Doar pentru că sunt persoane publice nu ar trebuie să îi judecăm”, a declarat Gabriela Lucuţar, o apropiată a Anamariei Prodan, confrom sursei citate mai sus.

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Elena Merişoreanu consideră că adevărata victimă este Anamaria Prodan şi l-a criticat în termeni duri pe Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparăm. Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, ruşine să-i fie! Ea a ţinut, săraca de ea, famila şi se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital şi el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toată familia mea este lânga ea. Sunt în lacrimi că ea a păţit o aşa ruşine, să ridice mâna. Cum şi-a putut permite să facă aşa ceva. Este ruşinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară„, a declarat Elena Merişoreanu la romaniatv.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și