Închide meniul

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher. Medic: "Ştiu despre ce vorbesc!" Decizia pe care trebuie să o ia soţia fostului pilot

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2021, 11:40

Reclamă
Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher. Medic: "Ştiu despre ce vorbesc!" Decizia pe care trebuie să o ia soţia fostului pilot

Profimedia

Michael Schumacher

Nicola Acciari spune că marele campion german ar putea să îşi revină şi chiar să poată face şi câţiva paşi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicul Nicola Acciari susţine că Michael Schumacher îşi poate reveni după accidentul din 2013, de la schi. "Respiră, inima îi bate și cu ajutor poate face şi câţiva paşi mici", e de părere Nicola Acciari, conform intouch.wunderweib.de. Medicul se bazează pe experienţa pe care a acumulat-o în cariera sa. 

"Am avut cazuri similare în cariera mea și știu despre ce vorbesc", a mai spus medicul. Acciari a dezvăluit şi marea sa dorinţă. Să meargă să îl vadă pe Michael Schumacher. 

"Voi merge imediat să îl văd dacă familia îmi va da această oportunitate", a mai spus Nicola Acciari într-un dialog cu Erich Riederer, un alt medic neurochirurg, avut în cadrul unui documentar TV.

Nicola Acciari a dat detalii despre starea lui Michael Schumacher şi în trecut. 

Reclamă
Reclamă 4

"Este o persoană foarte diferită de cea pe care ne-o amintim de pe circuitele de Formula 1. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată", a spus Acciari în trecut, citat de Mundo Deportivo.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din "Marele Circ" a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, în Spania.

Reclamă

În cei şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:00

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Dramatism! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și