Închide meniul

Noi detalii după ce trupul bărbatului iubit de milioane de oameni a fost găsit printre dărâmături, în Turcia

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2023, 10:02 / Actualizat: 24 iulie 2023, 15:08

Noi detalii după ce trupul bărbatului iubit de milioane de oameni a fost găsit printre dărâmături, în Turcia

Noi detalii după ce trupul bărbatului iubit de milioane de oameni a fost găsit printre dărâmături, în Turcia

Imagini teribile cu dărâmăturile lăsate în urmă de cutremurul din Turcia / Profimedia Images

  • Christian Atsu avea 31 de ani
  • Atsu dona milioane de euro pentru copiii din Ghana

Noi detalii ies la iveală după ce corpul lui Christian Atsu a fost găsit printre dărâmăturile lăsate de cutremurul teribil din Turcia. După ce l-au căutat mai bine de o săptămână, autorităţile din Turcia au făcut devastatorul anunţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea este una cu atât mai tragică, dacă ţinem cont de caracterul pe care africanul îl avea. Decedat la doar 31 de ani, Atsu declara recent că o şcoală e în curs de construire în Ghana, ţara natală. Christian a donat toată cariera sume uriaşe de bani, pentru copiii cu probleme din Africa, fapt pentru care era iubit de milioane de oameni.

Noi detalii ies la iveală după ce corpul lui Christian Atsu a fost găsit

„Donez de multe ori pentru ca oamenii cu mari probleme să aibă ce mânca şi să aibă bani pentru a-şi cumpăra anumite lucruri. În acest moment, construim o şcoală în Ghana. Aproape 300 de copii vor participa ore. Vreau ca toată lumea să aibă şansa primirii unei educaţii.

Reclamă

Sunt foarte fericit că aceşti copii au apă potabilă, mâncare şi că pot merge la şcoală. Sunt fericit că pot ajuta, mai ales că aceşti copii au nevoie de mine. Vreau să fiu o inspiraţie pentru ei. Vreau să îi fac să zâmbească”, spunea recent Atsu, citat de hurriyet.com.tr.

Corpul lui Chrstian Atsu a fost găsit

„Cu cea mai grea inimă trebuie să anunțăm că, din păcate, trupul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe se adresează familiei și celor dragi.

Reclamă

Aș dori să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin. Solicit ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, ca toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a transmis Nana Sechere, pe Twitter.

Și Hatayspor a emis un comunicat după confirmarea decesului fotbalistului.

„Înmormântarea jucătorului nostru Christian Atsu, care și-a pierdut viața sub dărâmături, va avea loc în orașul său natal din Ghana. Nu te vom uita, Atsu. Pacea fie asupra ta, om frumos. Nu există cuvinte care să descrie tristețea noastră. Odihnește-te în pace, Atsu!”, a transmis Hatayspor.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a fost Christian Atsu

Internaţionalul ghanez Atsu s-a alăturat echipei Chelsea în 2013, iar din 2017 a evoluat la Newcastle.

A rămas la club până în 2021, înainte de a se muta în Orientul Mijlociu, de unde s-a întors apoi în Europa anul trecut, pentru a semna cu Hatayspor.

Atsu a marcat primul său gol pentru club pe 5 februarie, cu o zi înainte de cutremur, în victoria cu 1-0 în faţa celor de la Kasimpasa, în minutul 90+7.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi Kylian Mbappe campania Turcia
Extra • 2 mart., 14:27
Gică Hagi, alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia! “Regele”, mesaj în engleză: “Nu e timp de pierdut!”
Kylian Mbappe, în direct la o emisiune din Turcia
Extra • 1 mart., 22:34
Kylian Mbappe, apariţie surprinzătoare la o emisiune în direct din Turcia! Gest superb al starului de la PSG: „Voi da totul să ajut!”
Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort
Extra • 21 feb., 15:37
Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort sub dărâmăturile provocate de cutremurul dezastruos din Turcia
Danilo elogiu uriaș Christian Atsu decedat Turcia
Extra • 18 feb., 21:29
Danilo, elogiu uriaș pentru Christian Atsu, găsit decedat sub dărâmăturile din Turcia: „O să le spun copiilor mei că te-am cunoscut!”
Christian Atsu, într-un meci pentru Newcastle
Extra • 18 feb., 10:21
Corpul lui Christian Atsu a fost găsit! Fotbalistul nu a supraviețuit cutremurului din Turcia