Închide meniul

Noi probleme pentru Gigi Becali! Suma uriaşă pe care a pierdut-o latifundiarul din Pipera. Totul s-a întâmplat într-o clipă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 14:56

Noi probleme pentru Gigi Becali! Suma uriaşă pe care a pierdut-o latifundiarul din Pipera. Totul s-a întâmplat într-o clipă

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Maşina în care se afla Gigi Becali în această dimineaţă a fost implicată într-un accident de circulaţie. La volan era şoferul latifundiarului din Pipera, Ionuţ Luţu, care s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de două luni de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma uriaşă pe care a pierdut-o Gigi Becali

Ionuț Luțu a avut parte de un început de săptămână de coşmar. Șoferul lui Gigi Becali a produs un accident minor, soldat doar cu pagube materiale. Din primele calcule, acestea s-ar ridica la câteva zeci de mii de euro, bani pe care Gigi Becali s-a angajat să îi plătească. Nu doar Ionuţ Luţu s-a ales cu carnetul suspendat. Şi şoferul care a intrat în coliziune cu maşina lui Gigi Becali a avut de suferit. I s-a suspendat permisul pentru trei luni de zile pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Avea o concentrație de alcool în sânge de 0.18%.

Maybach-ul lui Gigi Becali a suferit și el avarii ușoare, dar extrem de costisitoare. Bolidul lui Gigi Becali costă la 180.000 de euro, iar orice avarie este una extrem de scumpă, anunţă prosport.ro care susţine că paguba s-ar ridica la câteva zeci de mii de euro. „Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Maşina patronului de la FCSB implicată într-un accident rutier

În această dimineaţă, în jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a chemată la un accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor / Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule. La volan s-a aflat Ionuț Luțu, iar lângă el Gigi Becali, care a plecat imediat spre casă.

În luna mai a acestui an, Gigi Becali o păţise şi el. A rămas fără permis pentru trei luni. A fost prins cu 103 km/h pe DN7, în drum spre o înmormântare. „Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, spunea patronul celor de la FCSB în luna mai.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și