Închide meniul
Foto

”Normal că mai au pantalonii strâmți!” Gigi Becali le-a dat de gol pe fiicele sale: ”Nu a existat om bogat să aibă asta! Să vă spun de ce!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 ianuarie 2023, 17:55

”Normal că mai au pantalonii strâmți!” Gigi Becali le-a dat de gol pe fiicele sale: ”Nu a existat om bogat să aibă asta! Să vă spun de ce!”

Gigi Becali, alături de familie / Instagram

Gigi Becali le-a dat de gol pe fiicele sale și a făcut dezvăluiri unice. Patronul de la FCSB spune că cele 3 fiice pe care le are sunt extrem de cuminți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se mândrește cu cele 3 fiice pe care le are. Patronul de la FCSB spune că, deși cele 3 fete ale sale sunt în pas cu moda, acestea au un comportament decent, deși ar putea cădea pradă tentațiilor având în vederea situația materială.

Gigi Becali le-a dat de gol pe fiicele sale

Educă Maica Domnului fetele. Și eu mă mândresc cu fetele, pe cuvânt! Mai zic ei minciuni, dar fetele mele sunt cuminți. Normal că mai au pantalonii strâmți, că așa e moda, dar fetele mele sunt cuminți și eu mă mândresc cu fetele mele. Și să vă spun de ce. Nu a existat om bogat, așa cum sunt eu, și să aibă fete așa cuminți.

Din cauza banilor… cluburi, bani, lucruri scumpe, pofte, plăceri. Și puțină cocaină. Asta face banul. M-a ferit Dumnezeu. Și cu fotbalul, dacă vrea să vrea Domnul. Isuse Hristoase, pun înaintea ta fotbalul. Fă ce vrei. Dacă face, să facă. Dacă nu face, înseamnă cu nu trebuie să facă. Dacă nu vrea să facă, atunci o să renunț definitiv. De ce să fac, dacă Hristos nu vrea să facă. Pofte? Nu îmi mai trebuie tată. Nu m-am ales cu nimic”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Ce pretenţii a avut Gigi Becali de la fiicele sale

Gigi Becali dezvăluia în trecut că singura pretenţie avută de la cele trei fete a fost să respecte biserica. Pe de altă parte, omul de afaceri le-a făcut toate poftele.

Reclamă

„Eu mi-am lăsat fetele libere, le-am dat o educație, le-am spus biserica e biserică. Mă rog la Maica Domnului să-mi ajute fetele. Am vrut să am gineri frumoși și mă bucur că am ginere frumos.

Singurul lucru care a contat și l-am spus: băi, să întrebați, crezi în Dumnezeu? Că pe celelalte le ducem noi, ca familie, dar vezi dacă crede, că dacă nu crede, pe ăla nu poți să-l mai îndrepți. În rest le-am lăsat libere să-și aleagă ceea ce vor ele”, a spus Becali, în iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și