Închide meniul
Foto

Notă uriaşă de plată pentru o cină pe „Insula milionarilor”, acolo unde s-au distrat „Prinţişorul Craiovei”, dar şi soţia lui Ilie Năstase: „Ştim ce preţuri piperate sunt aici”

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 8:44

Reclamă
Notă uriaşă de plată pentru o cină pe „Insula milionarilor”, acolo unde s-au distrat „Prinţişorul Craiovei”, dar şi soţia lui Ilie Năstase: „Ştim ce preţuri piperate sunt aici”

Dezvăluirea făcută de soţia lui Ilie Năstase

Colaj Facebook / Profimedia

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, dar şi Adrian Mititelu Jr, alintat şi „Prinţişorul Craiovei”, au mers să se relaxeze în Mykonos. Ioana Năstase a dat detalii despre vacanţa de 5 zile pe care a a petrecut-o departe de soţul său, dar alături de câteva prietene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase nu a mers pe plajă, dar s-a bălăcit toată ziua în piscină. Seara a luat cina la restaurantele de fiţe din Mykonos şi a dezvăluit şi ce notă uriaşă de plată a trecuit să achite.

Ne am luat o vila cu piscina, ceva mai retras, frumos. Eu, la Constanța, sunt sătulă de gălăgie, de malul marii, sunt sătulă de gălăgie, de plajă, așa că am vrut altceva. Am vrut doar relaxare și am făcut baie doar în piscină, nu am stat la mare. Am stat la relax, seara shopping, apoi la restaurante. Știm ce prețuri sunt aici, destul de piperate. O masă pentru trei persoane a costat 1700 de euro cu tot cu tips„, a spus Ioana Năstase pentru Click.

Nu suma pe care a trebuit să o plătească pentru cină, ci Ilie Năstase i-a dat cele mai mari bătăi de cap Ioanei.

Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play„, a mai spus Ioana Năstase.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. s-a distrat şi el în Mykonos

Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei” o ţine din petrecere în petrecere. După ce a luat la rând cluburile de fiţe din România, fiul lui Adrian Mititelu s-a mutat cu distracţia în Grecia. Mai exact în Mykonos, o insulă frecventată de vedete şi milionari. Adrian Mititelu Junior a avut parte de o companie selectă. S-a distrat pe cinste cu fostul jucător de la Bayern Munchen, AS Roma și Juventus Torino, Medhi Benatia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și