Închide meniul

"Nu am vrut să mă umilesc în fața tututor!" Momentul în care Doroftei a luat cea mai dureroasă decizie din viața sa: "M-am simțit trădat și vândut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2020, 5:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Nu am vrut să mă umilesc în fața tututor!" Momentul în care Doroftei a luat cea mai dureroasă decizie din viața sa: "M-am simțit trădat și vândut"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Leonard Doroftei

Problemele legate de afacerea de la Ploiești, dar și faptul că s-a simțit trădat de autorități l-au făcut pe Leonard Doroftei să se mute cu familia în Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacererea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești”, a spus Leonard Doroftei la Radio Sport 1.

Loenard Doroftei le-a transmis și un mesaj celor care l-au trădat.

”Ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor. Nu am am vrut să se simtă oamenii rău și să spună ce a ajuns Doroftei, care nu poate și nu reusește. Primăria nu m-a sprijinit și nu m-a ajutat deloc. Dacă este cineva care spune altceva, să-mi arate ce mi-a dat cineva”, a mai explicat fostul mare boxer.

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada şi transformarea uimitoare de care a avut parte

Leornard Doroftei a plecat din România şi s-a stabilit în Canada. Fostul mare pugislist român a luat această decizie în urma problemelor pe care le-a avut cu afacerile, dar şi cu conducerea Federaţiei. 

Reclamă

În Canada, Doroftei este antrenor la o sală de box.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și