Închide meniul

Nu doar în frizerii se aplică "taxa Covid". Afacerile care au decis să îşi acopere pierderile din buzunarul clienţilor!

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 9:44

Nu doar în frizerii se aplică "taxa Covid". Afacerile care au decis să îşi acopere pierderile din buzunarul clienţilor!

Colaj Finans/Profimediaimages

"Taxa Covid", introdusă şi în restaurante

    Jurnaliştii de la Finans anunţă că sunt tot mai multe afaceri care încearcă să îşi recupereze cât mai repede pagubele. Acestea sunt ameninţate de faliment după mai bine de două luni în care nu au făcut nicio încasare.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    "Taxa Covid" a ajuns şi în cabinetele stomatologice

    Patronii restaurantelor, cabinetelor stomatologice şi frizeriilor au introdus "taxa Covid" de îndată ce au primit undă verde de la autorităţi. Aceştia au spus că este singura soluţie prin care pot reveni la normal. Sunt obligaţi să cumpere cantităţi importante de dezinfectanţi şi materiale de protecţie, iar această cheltuială ajunge să fie suportată de clienţi.

    Cei de la publicaţia Finans i-au luat un interviu lui Jacob Nieburh, şef al unui restaurant din Silkeborg. Acesta a explicat de ce percepe o taxă de 10 coroane daneze (1.3 euro). 

    Reclamă

    "Am angajat o persoană care se ocupă doar de dezinfecţie. Trebuie să îi plătesc salariul. Fără această taxă ar trebui să suport singur această cheltuială. Nu am auzit niciun client să se plângă că este nevoit să achite această sumă modică", a reacţionat Nieburh.

    Patronii restaurantelor au ţinut să specifice că nu sunt singurii care au luat această decizie şi că, în curând, aceasta va deveni o regulă în toate afacerile. Se aplică deja în cabinetele stomatologice şi în saloanele de înfrumuseţare.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Mihai Stoica
    Liga 1 • 29 apr., 21:23
    Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
    Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
    Fotbal extern • 30 dec., 19:35
    Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
    Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali
    Fotbal intern • 5 oct., 8:42
    FCSB, lovită de COVID-19! Trei fotbaliști au fost infectați cu Sars-Cov-2! Cine sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu se va putea baza
    Monica Anghel, mulţumiri pentru Gigi Becali
    Diverse • 2 oct., 21:00
    FOTO
    Monica Anghel a trecut prin momente de coşmar. Dezvăluirile emoţionante ale vedetei: „Vreau să îi mulţumesc mai ales lui Gigi Becali!”
    Ianis Hagi
    Echipa naţională • 7 sept., 17:39
    Ianis Hagi, depistat cu Covid-19. Mijlocaşul a intrat în izolare la Skopje după ce a prezentat simptome. Alţi trei tricolori nu se pot antrena!