Închide meniul
Foto

„Nu îţi iei autobuz de 500 de mii de euro!” „Prinţişorul Craiovei”, făcut praf după cea mai mare aroganţă a anului: „Domnule, ăștia sunt complet cu capul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 11:48

„Nu îţi iei autobuz de 500 de mii de euro!” „Prinţişorul Craiovei”, făcut praf după cea mai mare aroganţă a anului: „Domnule, ăștia sunt complet cu capul!”

Instagram adrian_mititelu_junior

Adrian Mititelu l-a ofertat pe Adrian Mutu

Înfrângerea cu FC Argeş l-a determinat pe Adrian Mititelu Jr. să îi bage în şedinţă pe jucători. Mititelu Jr. a avut grijă se le aducă aminte jucătorilor că sunt mai bine plătiţi şi decât cei de la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am discutat cu jucătorii, nu cu Adi. Am avut nişte măsuri de luat. Nu pot să spun, n-au fost amenzi. Am făcut eu ce am considerat că e mai bine. Jucătorii mei sunt ultramotivaţi, au salariile şi condiţiile de primele patru echipe din Liga 1. Botoşaniul are 3.000-4.000 de euro pe lună şi e pe locul 3„, a spus Adrian Mititelu Jr. în şedinţa ţinută în vestiar.

Valeriu Iftime, reacţie după afirmaţiile lui Adrian Mititelu Jr.

Valeriu Iftime a reacţionat după declaraţiile patronului celor de la FC U Craiova 1948. Patronul celor de la Botoşani l-a ironizat pe Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, pentru suma cheltuită pentru a cumpăra un autocar nou pentru echipă.

Nu știu dacă domnul Mititelu are vreo competență despre fotbal sau despre Botoșani, dar îi urez să fie sănătos. La Craiova e greu să faci fotbal, e o presiune foarte mare, dacă te duci acolo trebuie să știi că ieși ori învingător, ori pleci acasă.

Cred eu că au nevoie de timp, e greu să faci fotbal. Mi s-a părut o exagerare cu un buget de nu știu cât, era un autobuz care costa 500 000 de euro. Vorbea un copil de acolo și am spus: ‘Domnule, ăștia sunt complet cu capul, poți să ai bani să îi arunci, să nu ai ce face cu ei, dar nu îți iei autobuz de 500 000 de euro, că nu asta e important’„, a spus Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Reclamă

„Oltenia Force One”. Cum arată noul autocar de lux al lui FC U Craiova 1948

FC U Craiova se laudă cu cel mai modern și costisitor autocar din Liga 1. „Barcelona are unul mai ieftin”, se lăuda Adrian Mititelu Jr., la începutul sezonului.

Vehiculul este personalizat în culorile alb și albastru. Acesta este inscripționat cu Leul din Bănie și emblema clubului. „Oltenia Force One”, este mesajul afișat pe partea din față a autocarului.

De la prezentarea autocarului nu a lipsit nici Adrian Mutu, noul antrenor al oltenilor.  Vehiculul are multe dotări sofisticate: frânare automată, radar antibicicliști; zona de confort în spatele autocarului, scaune rotative, masă ovală și acoperiș panoramic de sticlă pe toată lungimea caroseriei.

Reclamă 4 / 0/3

Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, s-a lăudat Adrian Mititelu Junior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și