Închide meniul
Foto

„Oltenia Force One”. Cum arată noul autocar de lux al lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 17:42 / Actualizat: 18 iunie 2021, 21:23

„Oltenia Force One”. Cum arată noul autocar de lux al lui FC U Craiova 1948

AS.ro

FC U Craiova, autocar de lux

FC U Craiova se laudă cu cel mai modern și costisitor autocar din Liga 1. „Barcelona are unul mai ifetin”, se lăuda Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată autocarul de lux al lui FC U Craiova 1948

Vehiculul este personalizat în culorile alb și albastru. Acesta este inscripționat cu Leul din Bănie și emblema clubului. „Oltenia Force One”, este mesajul afișat pe partea din față a autocarului.

De la prezentarea autocarului nu a lipsit nici Adrian Mutu, noul antrenor al oltenilor.  Vehiculul are multe dotări sofisticate: frânare automată, radar antibicicliști; zona de confort în spatele autocarului, scaune rotative, masă ovală și acoperiș panoramic de sticlă pe toată lungimea caroseriei.

„Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, s-a lăudat Adrian Mititelu Junior.

Echipa care a câştigat play-off-ul din Liga 2 a plătit 585.000 de euro + TVA  pe autocarul cu care fotbaliştii vor face deplasările în România.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. pregăteşte condiţii de lux pentru jucătorii săi

Fiul lui Adrian Mititelu are un proiect grandios. Peste câteva luni va inaugura o bază de antrenament de senzaţie. Patronul alb-albaştrilor se laudă că vor fi condiţii mai bune decât la Bayern Munchen.

Cel târziu în toamna acestui an vom inaugura cea mai mare bază sportivă din România. Sunt 7 terenuri, 6 naturale și unul sintetic. Tot ce ține de spa, condiții de refacere, totul construit pe 10 ha. Terenurile există la ora asta. Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata.

Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est„, a reacţionat Adrian Mititelu Jr. la gsp.ro

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și