Închide meniul

„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2024, 9:09

Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane

Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane

Ion Ţiriac, în tribune la Roland Garros / Profimedia

Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane de euro. Ilie Năstase a transmis un mesaj clar și a declarat că miliardarul român nu se va implica financiar la Dinamo, deoarece nu mai poate trăi suficient pentru a avea rezultate la formația din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Mircea Lucescu a dezvăluit că a purtat o discuție cu Ion Țiriac pentru ca acesta să investească la Dinamo, echipă care a ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane

Ilie Năstase este convins că Ion Țiriac nu ia în calcul să investească la Dinamo, deși această afacere i-ar putea aduce un profit uriaș. Fostul lider ATP consideră că miliardarul român nici nu ia în calcul că investească vreun ban la formația din Ștefan cel Mare.

„Nasty” a transmis și un mesaj savuros despre bunul său prieten. Acesta a declarat că Ion Țiriac ar putea avea rezultate la Dinamo în câțiva ani, rezultate pe care ar putea să nu le mai prindă, dat fiind faptul că are 84 de ani.

Intră Țiriac la Dinamo, dar nu pune niciun ban. Dacă bagă bani, câștigă înainte ceva. Acolo e vorba de performanță la Dinamo, și ea vine în câțiva ani. Și nu știu dacă Țiriac mai trăiește atât la câți ani are”, a declarat Ilie Năstase, conform prosport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, veste uriașă despre Ion Țiriac

Mircea Lucescu a venit cu o veste uriaşă pentru Dinamo. Cel mai titrat antrenor român a anunţat că Ion Ţiriac este gata să vină să investească la gruparea din Ştefan cel Mare. „Il Luce” a anunţat care sunt condiţiile puse de miliardarul român.

Ion Ţiriac şi-ar dori să primească anumite confirmări de la actualii conducători ai lui Dinamo. Nu ia în calcul să ajungă la echipă, iar alb-roşiii să retrogradeze.

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Reclamă 4 / 0/3

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita„, a declarat Mircea Lucescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și