Închide meniul
Foto

„Nu mai vreau să aud în viaţa mea de el!” Fratele fetei de 18 ani care practică cel mai periculos sport îşi atacă tatăl, care este o vedetă în România. Cei doi nu au mai vorbit de ani de zile

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 11:45

„Nu mai vreau să aud în viaţa mea de el!” Fratele fetei de 18 ani care practică cel mai periculos sport îşi atacă tatăl, care este o vedetă în România. Cei doi nu au mai vorbit de ani de zile

Captură AS.ro

Mihai Zmărăndescu, atac la tatăl său

  • Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său cel mare
  • Ce a spus tânărul

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, spune că nu mai vrea să audă nimic despre tatăl său. Iar decizia lui Mihai este una fermă. Fiul cel mare al luptătorului din prima căsătorie în acuză pe tatăl său că îl neglijează atât pe el, cât şi pe sora sa, Alexandra. De altfel, conform lui Mihai Zmărandescu, aceştia nu au mai vorbit de ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai vreau să aud nimic în viaţa mea de el. Aveam casă, aveam familie, avea un nume respectat la momentul respectiv. Mai presus de astea, ne iubea. Suntem în prezent şi trecutul nu prea ne mai ajută acum„, a spus Mihai Zmărădescu. Acesta a dezvăluit şi ce făcut în momentul în care a venit pandemia de coronavirus.

Anul trecut nu ştiam ce să mai fac, a venit pandemia, am făcut tik tokuri şi youtube. Am ajuns să am 6 milioane de vizualizări. Numele nu m-a ajutat absolut deloc. Am filmat cu toate vedetele mondene din România şi nu am luat legătura prin cineva, nu am zis că sunt băiatul lui Zmarandescu. Toţi banii pe care îi fac din Youtube îi bag înapoi în Youtube. Aş vrea să am un content foarte bun”, a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Reclamă

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac la tatăl său: „Ce să mai vorbesc cu el!”

Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!„, a spus Mihai Zmărăndescu pentru Prima TV.

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

Reclamă

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el?
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult”, au spus Mihai şi Alexandra.

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă. În momentul de faţă, fac sală, alerg, am o proteză pe care o pun când ies la alergat. Alexandra are 18 ani şi atrage toate privirile cu lookul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile