Închide meniul
Foto

„Nu oferi a doua șansă!” O nouă reacţie din familie, după ce Laurenţiu Reghecampf s-a distrat cu o tânără misterioasă în Grecia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 12:44

„Nu oferi a doua șansă!” O nouă reacţie din familie, după ce Laurenţiu Reghecampf s-a distrat cu o tânără misterioasă în Grecia

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Antrenorul de 45 de ani a fost văzut în timp ce cina într-o tavernă din Sithonia. A ales o masă retrasă şi a petrecut alături de o domnişoară. După ce aceste imagini au apărut în spaţiul public, fiul cuplului Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf a transmis un mesaj enigmatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu oferi a doua șansă!„, a fost mesajul interpretabil postat de Laurenţiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan a reacţionat imediat la postarea fiului său. „Prinţul vieţii mele”, a fost comentariul vedetei.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o tânără misterioasă

Agentul de jucători a ţinut să asigure că a ştiut că Laurenţiu îşi petrece timpul în Grecia. Totuşi, a dezvăluit că soţul ei s-a dus acolo pentru a se ruga la o mănăstire.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo

Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!

Reclamă

Eu sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria a ales să plece din ţară pentru a trece mai uşor peste momentele dificile prin care trece în căsnicie. I-a cerut public soţului ei să îi spună dacă va divorţa sau nu.

Probleme am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal„, a mai spus soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, reacţie de ultimă oră
  • Cum a fost surprins antrenorul 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și