Închide meniul
Foto

„Nu pot să spun că poftesc!” Fosta soţie a lui Dan Şucu a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat, de la 58 de ani

Publicat: 8 aprilie 2024, 9:12

Reclamă
„Nu pot să spun că poftesc!” Fosta soţie a lui Dan Şucu a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat, de la 58 de ani

Fosta soţie a lui Dan Şucu a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat, de la 58 de ani

Dan Şucu s-a recăsătorit cu Diana Şucu după divorţul de Camelia Şucu / Colaj Instagram

Fosta soţie a lui Dan Şucu a dezvăluit care este secretul din spatele formei sale de invidiat. În vârstă de 58 de ani, Camelia Şucu ştie să se facă remarcată şi îşi surprinde fanii la fiecare apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Şucu este una dintre cele mai bogate femei din România şi are o experienţă de trei decenii în antreprenoriat. Femeia care a fost timp de 18 ani căsătorită cu patronul Rapidului are o avere estimată la 55 de milioane de euro.

Camelia Şucu, fosta soţie a lui Dan Şucu, a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat

Prima soţie a omului de afaceri Dan Şucu anunţă că secretul frumuseţii ei nu are legătură cu medicii esteticieni. Se bucură că are un nutriţionist în familie şi de mai mulţi ani a ales să urmeze un un intermittent fasting (n.r. post intermitent care presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente).

Sunt ani de zile de a mă cunoaște pe mine, învățând de la nutriționiști pe care i-am întâlnit în viața mea, inclusiv pe Carmen Barcan, dar am și în familie un nutriționist foarte bun, pe sora mea. Am învățat exact ce mi se potrivește mie, stilului meu de viață, modului meu de a mă trezi de dimineață și a mă culca seară destul de târziu. E foarte general nutriționistul meu din familie.

Am învățat și eu de la sora mea dar și ea de la mine că nu poți doar să scrii pe o hârtie orele la care mănânci, trebuie să vezi neapărat ce îți lipsești și cum te poți adapta, conform analizelor pe care le faci și a rezultatelor acestora.

Reclamă

De câțiva ani sunt adepta intermitent fastingului. Mi se potrivește, mănânc puțin dar nu-mi spune ce, mănânc exact între orele la care pot să mănânc. Între 12.00-19.00 am nevoie de o masă, mai ies la prânz, mai am prânz de afaceri, seara mă mai abțin. Nu pot să spun că poftesc la ceva anume. Poți să mănânci orice pentru că dacă mănânci cu măsură nu face rău.

La fel și cu dulciurile, poți mânca doar jumătate dintr-o prăjitură, nu trebuie să exagerezi! Dieta este foarte importantă, alimentația de fapt, dar sportul este cel care o întregește. Trebuie să te păstrezi cu kilogramele cu care tu te simți bine, trebuie să te iubești pe tine, fie că suntem femei fie că suntem bărbați, trebuie să avem grijă de noi„, a declarat Camelia Şucu pentru ciao.ro.

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2017 şi are doi băieţi din cel de-al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Daiana Şucu a răbufnit şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Diana Şucu: „În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos”

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare! A fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din România.

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect.

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și