Închide meniul
Foto

Ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu. A primit o sumă fabuloasă la divorţ! Camelia Şucu, anunţ despre „reţeta succesului”

Publicat: 17 februarie 2024, 22:27 / Actualizat: 21 martie 2024, 19:41

Reclamă
Ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu. A primit o sumă fabuloasă la divorţ! Camelia Şucu, anunţ despre „reţeta succesului”

Ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu

Camelia Şucu este fosta soţie a lui Dan Şucu / Colaj Instagram

Se ştie ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu. Camelia Şucu are 58 de ani şi are un succes uriaş în afaceri. Este una dintre cele mai bogate femei din România şi are o experienţă de trei decenii în antreprenoriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Şucu a fost studentă la Medicină. Atunci l-a cunoscut pe actualul patron al Rapidului, cu care a fost căstorită timp de 18 ani. Au împreună două fete cu el, pe Cristina şi pe Ioana. Divorţul a avut loc cu scandal, în 2004, iar în urma partajului Camelia a primit zeci de milioane de euro.

Ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu

Din ultimele informaţii, averea Cameliei Şucu este una de senzaţie. Se ridică la aproximativ 55 de milioane de euro. Fosta soţie a lui Dan Şucu asigură că nu există o „reţetă a succesului”.

„Nu știu dacă există neapărat o rețetă, așa cum suntem obișnuiți să avem la preparatele culinare. Nu există neapărat o rețetă a succesului, dar pe mine m-a ajutat foarte mult să nu consider lumea afacerilor o lume a bărbaților, pentru că nici măcar domnii nu consideră că lumea aceasta este prioritară a dânșilor, ci din contra parteneriatele sunt cele care pot fi cheia succesului„, a spus Camelia Şucu, în acest an, într-un interviu pentru playtech.ro.

Milionara care are mai multe afaceri de succes a anunţat ce rol are sportul în viaţa ei.

Reclamă

Cu siguranță îmi fac timp, eu știu sigur că nu poți să mergi mai departe decât dacă ești și relaxat și liniștit și sănătos în primul rând. Și atunci îmi fac timp pentru mine și îmi place mult să ies în afara Bucureștiului. Apoi sportul pe mine mă relaxează, mersul prin pădure îmi este foarte bun prieten, cititul și nu în ultimul rând să mă joc și să îmi ascult nepoții„, a mai spus Camelia Şucu.

Trei nepoţi are Camelia Şucu. Ea a recunoscut că le face toate poftele celor care au vârste cuprinse între 6 şi 8 ani.

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Dezvăluirile făcute de Diana Şucu

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2017 şi are doi băieţi din cel de-al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Diana Şucu a răbufnit şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Diana Şucu a făcut anunţul: „Soțul meu a fost extrem de generos. Şi-a plătit datoriile până la ultimul cent”

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare! A fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din România.

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos. Şi-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și