Închide meniul
Foto

„Nu prea mai am timp!” Ion Țiriac nu uită de unde a plecat! Suma uriașă pe care o va investi pentru România

Publicat: 31 mai 2024, 12:17

Reclamă
„Nu prea mai am timp!” Ion Țiriac nu uită de unde a plecat! Suma uriașă pe care o va investi pentru România

„Nu prea mai am timp!” Ion Țiriac nu uită de unde a plecat

Ion Țiriac / Profimedia

Ion Țiriac nu uită de unde a plecat! Miliardarul român în vârstă de 85 de ani face o investiție uriașă pentru România, în orașul său natal. Acesta a dezvăluit și suma colosală pe care o va investi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,7 miliarde de euro, fiind al doilea cel mai bogat român. Acesta are trei copii, Alexandru Ion Țiriac, Karim și Ioana, care este de o frumusețe răvășitoare. (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Ioana Țiriac).

Ion Țiriac nu uită de unde a plecat

Ion Țiriac a anunțat că e gata să investească nu mai puțin de zece milioane de euro la Brașov, orașul său natal. Miliardarul român a dezvăluit că își dorește să construiască acolo un stadion de hochei și o sală de judo.

Însă, Ion Țiriac a transmis că imediat după ce proiectul va fi finalizat, va alege să nu se ocupe el de sălile construite, ci le va acorda administratorilor din Brașov libertate totală, deoarece el nu mare are timpul necesar pentru a se ocupa de astfel de lucruri.

Sunt în măsură de a termina deal-ul cu primăria din Brașov. Dacă dumnealor semnează contractul cu mine, le fac ce le-am promis. Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și Covaliu să-și facă culoare de scrimă.

Reclamă
Reclamă 4

Eu le plătesc. 8-10 milioane de euro! Însă în momentul în care le-am terminat, le dau cheia. Nu pot să-mi asum să fiu manager. Nu prea mai am timp.

Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis, patinaj artistic gratis, patinaj viteză gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână. Mai bine dau pentru copii decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt”, a declarat Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 1,7 miliarde de euro.

Reclamă

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

„Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:58

Carlos Alcaraz, eliminare surprinzătoare la Queen’s! Campionul en-titre de la Wimbledon va coborî în clasamentul ATP

17:27

Slovenia – Serbia 1-1. Gol la ultima fază, cu Istvan Kovacs la centru! Meci „nebun” la EURO 2024

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și