Închide meniul
Foto

„Nu ți se întâmplă ție!” Mesaj dur al tinerei de 33 de ani care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 14:57

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu

Florentina Raiciu, Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu / Instagram

  • Florentina Raiciu, care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, mesaj dur
  • Ce a transmis tânăra

Florentina Raiciu, tânăra de 33 de ani cu care Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit înaintea Corinei Caciuc, a transmis un mesaj dur, văzut de toți fanii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Florentina Raiciu, care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, mesaj dur

Raciu și-a obișnuit fanii cu mesaje motivaționale postate pe contul personal de Instagram. Ultima postare a tinerei a „scuturat” pe toată lumea. Frumoasa blondină a făcut apel la schimbarea oamenilor în bine!

Reclamă

„Dacă vrei să faci o schimbare, va trebui să abordezi un nou punct de vedere, și anume că lucrurile în viață se întâmplă pentru tine, și nu ție se întâmplă ție”, a scris Florentina Raiciu, pe Instagram.

Instagram Florentina Raiciu

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali în privinţa Florentinei Raiciu

Chiar dacă presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf nu a fost confirmată, Anamaria Prodan a vorbit despre fosta asistentă TV. Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari!

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați. Impresara de fotbaliști va împlini pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani, iar sărbătoarea a început deja de joi.

Anamaria a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și a organizat o petrecere colosală într-un local de lux, cu ocazia zilei sale de naștere.

Anamaria Prodan va schimba prefixul sâmbătă, dar petrecerea a început deja de azi-noapte. Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale.

Evident, la petrecere au participat și copiii săi aflați în România: Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca