Închide meniul
Foto

Nuţu Cămătaru, la un pas să pună mâna pe cea mai mare afacere a lui Gigi Becali, de peste 100 de milioane de euro: „L-am ţinut şi cu bani, şi cu şmecherie”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 23:21

Reclamă
Nuţu Cămătaru, la un pas să pună mâna pe cea mai mare afacere a lui Gigi Becali, de peste 100 de milioane de euro: „L-am ţinut şi cu bani, şi cu şmecherie”

Nuţu Cămătaru l-a dat de gol pe Gigi Becali. Împrumuturi de sute de mii de euro!

Nuţu Cămătaru îl împrumuta cu bani pe Gigi Becali / Colaj Hepta

În cartea biografică a lui Nuţu Cămătaru, care a fost lansată de curând, au apărut detalii surprinzătoare din momentul în care Gigi Becali a devenit acţionar majoritar al echipei Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuţu Cămătaru putea fi patronul Stelei

Nuţu Cămătaru a făcut o dezvăluire uluitoare şi a anunţat că putea fi chiar el patronul clubului din Ghencea. A decis totuşi să nu se implice în fotbal şi să îl scoată în faţă pe Gigi Becali,

După povestea cu înfățișarea, trece la dezamăgirea pe care i-a adus-o relația lui cu Gigi Becali.

– Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi„, i-a spus Nuţu Cămătaru lui Codin Maticiuc.

Becali a preluat Steaua pe 23 ianuarie 2003 în urma unei votări în Adunarea Generală a clubului. A convins 74 dintre cele 79 de persoane prezente să în aleagă pe el. Mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

Reclamă

Ca urmare a performanţelor obţinute în fotbal, Gigi Becali a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai bogaţi români. În cele aproape două decenii în care a fost la conducerea echipei care şi-a schimbat numele în FCSB, Becali a obţinut numai din transferuri de jucători aproape 110 milioane de euro. Pe Dennis Man l-a vândut pentru 12 milioane de euro la Parma, iar Moruţan i-a mai adus în acest an 3.5 milioane de euro după ce a ajuns la Galatasaray.

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali garanta cu jucători pentru sumele împrumutate de la Nuţu Cămătaru

Atunci când împrumuta sume de bani mai mari, Gigi punea garanţie jucători de-ai roş-albaştrilor, printre care şi Marian Aliuţă sau Mirel Rădoi.

La un moment dat, eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cumva dați. În alb. Eram vânduți. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi (n.r Gigi Becali), lua de la Nuțu. Eram dați acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Așa ne-a transmis. Eu eram cu porumbeii și trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii. Eu n-am porumbei de frumusețe, am numai de concurs”, a declarat Florentin Dumitru, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și