Închide meniul

O familie şi-a regăsit copilul răpit la vârsta de 2 ani la o distanţă de 32 de ani. Cum a fost posibil aşa ceva

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 12:19

Reclamă
O familie şi-a regăsit copilul răpit la vârsta de 2 ani la o distanţă de 32 de ani. Cum a fost posibil aşa ceva

Hepta

HONG KONG, CHINA - MAY 13: An ambulance and medical workers aid an injured protest after he has been arrested by the police during a clearance operation outside the New Town Plaza shopping mall in Shatin, Hong Kong, China on May 13, 2020. Today is Hong Kong chief executive Carrie Lam birthday. Protest took this opportunity to protest in numerous locations simultaneously around the city. They demand investigation for the brutality action carried out by the Hong Kong police during last year's protests triggered by the extradition bill. Miguel Candela Poblacion / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Mao Yin a dispărut în 1988, când avea vârsta de 2 ani. Acesta a fost răpit din faţa unui hotel din oraşul chinez Xi'an, din provicia Shaanxi. Ulterior, acesta a fost vândut unei familii fără copii din provincia Sichuan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai Yin a fost crescut de părinții adoptivi sub numele Gu Ningning, fără să știe că părinții săi biologici l-au căutat vreme de 30 de ani. În aprilie 2020, poliția din  Xian a primit un pont că un bărbat din provincia Sichuan a cumpărat un copil provenit din Sahhnxi la finalul anilor '80, potrivit agenție de stat Xinhua, conform CNN. Mao Yin s-a născut pe 23 februarie 1988.

Acesta ar fi fost vândut la momentul respectiv pentru 6.000 de yuani, echivalentul a 840 de dolari. Acesta a fost recunoscut datorită tehnologiei de recunoaştere facială pentru ca, ulterior, identitatea lui să fie condirmată în urma testului ADN.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și