Închide meniul
Foto

O femeie celebră a găsit o pungă cu 21.000 de euro la mall, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 24 august 2022, 17:41

Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro în mall

Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro

Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro în mall / Colaj Instagram, Hepta

  • O femeie celebră a găsit o pungă cu 21.000 de euro la mall, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

O femeie celebră a găsit o pungă cu 21.000 de euro la mall, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali. Este vorba despre Bianca Drăgușanu, vedeta din România cunoscută în trecut și pentru relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist de la Dinamo și FCSB, Adrian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Drăgușanu se afla în Mall Băneasa împreună cu o prietenă când a găsit suma uriașă, rătăcită într-o cofetărie. Totul s-a petrecut la scurt timp după ce diva s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali, adusă la biserica sa din Pipera.

O femeie celebră a găsit o pungă cu 21.000 de euro la mall, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a lui Gigi Becali

Fosta iubită a lui Adrian Cristea s-a oprit la o cofetărie în mall-ul din nordul Capitalei, când a observat punga misterioasă. Superba blondină n-a stat deloc pe gânduri și a sunat la Poliție pentru a găsi persoana care a pierdut banii.

Reclamă

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Reclamă

Ce s-a întâmplat după ce Bianca Drăgușanu a sunat la Poliție: „Nimic nu e întâmplător!

În punga cu bani se afla și pașaportul individului, iar Bianca Drăgușanu a constatat cu stupoare că îl cunoaște. Poliția a ajuns prima la fața locului, fiind urmată și de persoana care a rătăcit cei 21.000 de euro.

În primă fază, vedeta a fost extrem de dezamăgită de faptul că persoana în cauză nu i-a mulțumit pentru gest. Ulterior, individul s-a liniștit și a sunat-o pe Bianca să-și exprime recunoștința.

„Pe tejgheaua cofetăriei era o pungă cu bani și cu un pașaport în ea. Erau 21.000 de euro și extrasul de cont. Am văzut extrasul de cont cu chitanța, am sunat la 112. (…) Între timp, m-am uitat mai atent în pașaport și am constatat că s-ar putea să cunosc acest om. (…)

Reclamă 4 / 0/3

L-am sunat pe om, pentru că îl cunoșteam de acum trei luni. Într-un restaurant l-am cunoscut, după ce am venit de la o petrecere și mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui. Am făcut schimb de numere de telefon, fiica lui devenind clienta atelierului meu.

Nimic nu e întâmplător. L-am sunat și i-am spus. (…) Prima dată a ajuns Poliția, a ajuns și el și au plecat să facă procedura. În primă fază am fost oarecum dezamăgită că nu a zis nici ‘Mulțumesc’, dar apoi a sunat omul și mi-a mulțumit.

Probabil din cauza adrenalinei …. Când l-am sunat, el era mai surprins că l-am sunat eu, Bianca Drăgușanu să-i înapoiez banii, decât că el și-a pierdut banii. Nu știu câți oameni care se aflau în locul meu ar fi făcut același lucru”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Gigi Becali a adus o icoană de la Muntele Athos la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera

Gigi Becali a adus la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos, iar Bianca Drăgușanu a fost printre primii vizitatori care au venit să o vadă.

Gigi Becali a dus credinţa la alt nivel. Latifundiarul din Pipera construiește o biserică de 10 milioane de euro în zona Pipera. Afaceristul a făcut o „achiziție” de lux pentru lăcășul de cult.

Becali a adus o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos la care să se roage enoriașii. Vestea despre prezența icoanei a circulat foarte repede. Conform click.ro, una dintre primele persoane care a venit să vadă icoana a fost Bianca Drăgușanu.

Vedeta a dezvăluit că s-a rugat pentru sănătatea fetiței sale. Bianca Drăgușanu și-ar dori să mai aducă pe lume încă un copil.

Reclamă

Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Mai ții șirul iubitelor din viața ta?" "Prințul" Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste
Diverse • 2 mart., 16:56
FOTO
„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste
Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran
Diverse • 20 dec., 10:51
FOTO
Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran! Detalii uluitoare
Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l "dispută" pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!
Diverse • 3 dec., 19:48
FOTO
Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l „dispută” pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus "taxă de şmecherie"
Diverse • 1 dec., 16:47
FOTO
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!
Diverse • 13 oct., 14:12
FOTO
Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!