Închide meniul

Gigi Becali uimește din nou! Ce a putut să facă pentru enoriașii de la biserica lui de 10 milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2022, 18:37

Gigi Becali uimește din nou! Ce a putut să facă pentru enoriașii de la biserica lui de 10 milioane de euro

Gigi Becali este credincios

Gigi Becali, la Biserică / Hepta

Gigi Becali a adus la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos, iar Bianca Drăgușanu a fost printre primii vizitatori care au venit să o vadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dus credinţa la alt nivel. Latifundiarul din Pipera construiește o biserică de 10 milioane de euro în zona Pipera. Afaceristul a făcut o „achiziție” de lux pentru lăcășul de cult.

Gigi Becali a adus o icoană de la Muntele Athos la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera

Becali a adus o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos la care să se roage enoriașii. Vestea despre prezența icoanei a circulat foarte repede. Conform click.ro, una dintre primele persoane care a venit să vadă icoana a fost Bianca Drăgușanu.

Vedeta a dezvăluit că s-a rugat pentru sănătatea fetiței sale. Bianca Drăgușanu și-ar dori să mai aducă pe lume încă un copil.

Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Reclamă

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică

Gigi Becali vrea să renunţe să mai aibă apariţii publice. În trecut, Becali a încercat de mai multe ori să nu mai dea declaraţii. De fiecare dată, patronul FCSB a revenit asupra deciziei iniţiale.

Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică.

Reclamă 4 / 0/3

La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a spus Gigi Becali la Sport Total.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, gest incredibil pentru enoriașii de la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera
  • Ce a putut să facă milionarul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și