Închide meniul
Foto

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac: „L-am cunoscut acolo! Poate fi bărbatul ideal!”

Reclamă

Publicat: 24 martie 2023, 17:11

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac: „L-am cunoscut acolo! Poate fi bărbatul ideal!”

O femeie celebră din România a vorbit despre Ion Ţiriac

Hepta

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani şi au legat o frumoasă relaţie de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Ferentz a vorbit la superlativ despre Ion Ţiriac, cel pe care l-a cunsocut în urmă cu câţiva ani.

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc„, a povestit Anamaria Ferentz.

Aceasta a vorbit şi despre iubitul său, alături de care trăieşte SUA.

Reclamă

E foarte greu să mă vedeți, pentru că e diferența de fus orar atât de mare, încât dacă este emisiunea de dimineață înseamnă că la mine e foarte târziu, noapte și toată ziua am stat la piscină nemachiată, m-am machiat acum ca să arăt decent pentru emisiunea voastră. Sunt în California pentru că am venit la turneul de tenis, am venit la finală, plus o vacanță cu familia. A fost ziua de naștere a iubitului meu. Am sărbătorit foarte frumos, i-am făcut o petrecere surpriză, i-a plăcut foarte mult, a zis că a fost cea mai frumoasă zi din viața lui. I-am făcut cadou o melodie de „Happy Birthday”, am făcut o melodie pentru ziua de naștere„, a spus Anamaria Ferentz pentru spynews.ro.

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Omul de afaceri continuă să cheltuie o mulțime de bani în fiecare lună. Fostul jucător de tenis, care are o pensie de 12.000 de lei, este nevoit să scoată sume uriașe din buzunare ca urmare a avioanelor pe care le deține.

Țiriac are în „garaj” 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de „piperate”.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit playsport.ro, Ion Țiriac cheltuie în fiecare lună 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților.

Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. „Vedeta” este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Recomandări
  • O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac
  • Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și