Închide meniul
Foto

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar! Cine vrea să îl îngrijească pe afaceristul falit

Publicat: 21 octombrie 2023, 19:55

Reclamă
O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar! Cine vrea să îl îngrijească pe afaceristul falit

Imagini virale cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu / Hepta

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar! Ajuns la azilul din Ghermăneşti, pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a fost invitat de o fostă parteneră de viaţă să locuiască la ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daiana Duțu i-a pus o condiţie însă lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, trebuie să îi ceară scuze.

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar!

”Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcăm și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie. Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști.

Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, i-a transmis Daiana lui Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu nu-şi permite să îşi plătească azilul, iar Gigi Becali refuză să îl ajute

Gigi Becali a exclus varianta de a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, care a ajuns în situaţia de a nu-şi permite să îşi achite azilul. Fostul milionar, care locuieşte acum în azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, acolo unde a stat şi tatăl său în ultimii ani ai vieţii, a mărturisit că este foarte liniştit acolo.

Reclamă

Problema este că Irinel Columbeanu nu îşi permite să achite şederea. O lună de cazare la acel azil costă circa 4.000 de lei, iar Irinel Columbeanu nu primise nici prima pensie. Pensia lui ar urma să fie în jurul a 2.000 de lei.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă 4 / 0/3

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

S-a spus că Irinel Columbeanu a avut, la un moment dat, o avere de 150 de milioane de euro! Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, s-a arătat circumspect că a deţinut vreodată o astfel de avere. Cu toate acestea, e cert că bunurile sale valorau câteva zeci de milioane de euro. Fostul milionar şi-a pierdut toate proprietăţile, iar înainte de a ajunge la azil a stat cu chirie într-un apartament de două camere.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și