Închide meniul

O fostă vedetă, reţinută pentru şantaj şi cămătărie. Victima a luat bani ca să îşi viziteze copilul bolnav. "L-a ameninţat că îl omoară"

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 5:49

O fostă vedetă, reţinută pentru şantaj şi cămătărie. Victima a luat bani ca să îşi viziteze copilul bolnav. "L-a ameninţat că îl omoară"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Poliţie

  • Fost vicecampion la lupte, reţinut la Oradea
  • Este acuzat de şantaj şi cămătărie

Kajcza Zsolt ar fi forţat un bărbat în vârstă de 28 de ani să îi achite aproape 9.000 de euro în ultimii doi ani. Cel care l-a reclamat a împrumutat 1.000 de lei în vara lui 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost vicecampion la lupte, reţinut pentru şantaj şi cămătărie

Zsolt, fost vicecampion la lupte libere în 2003, a fost prins în flagrant, joi, în timp ce primea 500 de lei de la victima sa, într-o staţie de autobuz. Acţiunea a fost derulată de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea, scrie ebihoreanul.ro

Fostul sportiv a fost reţinut 24 de ore, apoi judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 28 de ani este tatăl a cinci copii.

Reclamă

El a împrumutat banii pentru a merge în Ungaria, unde unul dintre copii fusese operat. Pentru că nu a restituit suma la timp, aceasta s-a dublat de la lună la lună.

"Îi era foarte frică, victima nu a anunţat organele de Poliţie (n.r. până în această lună) pentru că suspectul i-a spus de multe ori că, dacă anunţă pe cineva, o omoară", au mai transmis anchetatorii.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Alte sporturi • 16 feb., 22:17
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 23 sept., 17:59
Gala de kickboxing FEA Championship Equinox a fost LIVE în AntenaPLAY
Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte
Alte sporturi • 21 apr., 22:01
Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte! Performanță remarcabilă reușită de româncă
Andreea Ana a cucerit medalia de AUR
Alte sporturi • 20 apr., 20:11
Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb!