Închide meniul
Foto

„O icoană, o legendă!” Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie uluitoare: „Pare nemuritoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 11:59 / Actualizat: 24 iulie 2023, 14:25

Reclamă
„O icoană, o legendă!” Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie uluitoare: „Pare nemuritoare!”

Vera Wang, o nouă apariţie incredibilă

Instagram Vera Wang

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a avut o apariţie uluitoare la Premiile Bafta 2023. Vera Wang şi-a uimit din nou fanii, care au reacţionat imediat pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang continuă să uimească, deşi are 73 de ani. Fanii creatoarei de modă se întreabă care este secretul „condiţiei fizice” de invidiat a fostei patinoare.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie uluitoare

Imaginile postate de Vera Wang pe reţelele de socializare au stârnit un val de reacţii. „O icoană, o legendă”, „Eşti inspiraţia şi motivaţia mea!” sau „Vera Wang pare nemuritoare cu privirea ei înfățișată de tinerețe la BAFTA!” – sunt doar câteva dintre comentarii pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vera Wang a anunțat care e combinația care o face să arate ca o adolescentă

Vera Wang a ajuns la 73 de ani și încă arată ca o adolescentă. Vestita creatoare de modă a dezvăluit cum se menține în forma de invidiat, iar combinația propusă de ea este una greu de urmărit de toată lumea.

Reclamă

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, citată de forbes.com.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Vera Wang: ”A fost ceva sălbatic”

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei de-a lungul ultimului an. „Cum să ai 73 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și