Închide meniul
Foto

„O să se împace repede”. Răsturnare de situaţie în scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incendiare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 16:28

„O să se împace repede”. Răsturnare de situaţie în scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incendiare

Laurenţiu Reghecampf, în centrul unui nou scandal

Instagram Anamaria Prodan

De peste două luni de zile, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu îşi mai vorbesc, iar divorţul dintre cei doi este iminent. Antrenorul chiar a anunţat că depune actele de divorţ, iar Anamaria Prodan a spus că nu ar mai fi cale de împăcare. Se pare că lucrurile nu ar sta chiar aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, este convins că cei doi se vor împăca. Acesta susține că povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Reghe este departe de a se fi încheiat, chiar dacă în presă se zvonește că amanta antrenorului ar fi însărcinată. Motivul principal pentru care Dumitru Dragomir nu crede că se va ajunge la un divorț sunt copiii, pentru care ambii părinți ar face orice, inclusiv să treacă peste o problemă de cuplu.

„ Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși.

De ce s-ar împăca Anamaria Prodan cu Reghecampf

Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și