Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a cedat! Mesajul transmis la miezul nopții lui Laurențiu Reghecampf. Soția lui Reghe nu era singură

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 12:32

Anamaria Prodan a cedat! Mesajul transmis la miezul nopții lui Laurențiu Reghecampf. Soția lui Reghe nu era singură

Anamaria Pordan, în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan pare că a trecut peste șocul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Vedeta și-a revenit și a anunțat că poate trăi și fără Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a mai spus în clipul postat pe rețelele de socializare că este însoțită de câțiva prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Prietenii mei sunt aici cu mine dar nu vor deloc să apară”, în timp ce fredona și refrenul melodiei de Cher.

Versurile sunt elocvente pentru situația în care se află Anamaria Prodan.

„Sunt suficient de puternică să trăiesc fără tine. Sunt destul de puternică. Tu trebuie să pleci”, sunt versurile cântate cu patos de viitoarea fostă soție a lui Laurențiu Reghecampf.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Citește și:

Dumitru Dragomir a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan

Dumitru Dragomir a vorbit despre divorțul anului în fotbalul românesc, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova este cel care a decis să divorțeze. Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc, o tănără care este și însărcinată.

Dumitru Dragomir crede că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns în pragul divorțului din cauza crizei vârstei. Acesta spune cei care ajung la vârsta de 45-50 de ani ajuns într-un impas și vine și cu exemple concrete din anturajul său.

„Sunt lucruri firești, lucruri care se întâmplă nu numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama!

Reclamă 4 / 0/3

I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!”, a spus Dragomir.

Anamaria Prodan a ieșit la rampă şi a făcut dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a spus că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și