Închide meniul
Foto

O studentă de 24 de ani la psihologie a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la stadion. Imagini virale

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2024, 13:43

Reclamă
O studentă de 24 de ani la psihologie a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la stadion. Imagini virale

O studentă de 24 de ani la psihologie a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la stadion. Imagini virale

Colaj Instagram

O studentă de 24 de ani la psihologie a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la stadion. Imagini virale de la Copa America. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wendy Sanchez, o fană a naţionalei Columbiei, a oferit imagini virale şi i-a înnebunit pe bărbaţii de lângă ea. A apărut în direct la TV într-o ţinută sumară.

O studentă de 24 de ani la psihologie a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la stadion

„Sunt studentă la psihologie, am 24 de ani şi susţin naţionala Columbiei„, a spus Wendy Sanchez pentru cei de la El Deportivo, care a mai dezvăluit că James Rodriguez este preferatul ei.

De asemenea, Wendy Sanchez a explicat şi ţinuta sa. „Am avut acest penaj de la o ședință foto… și mi-am riscat să-l port la un meci de națională. Nu credeam că va atrage atât de mult atenția”, a mai spus Wendy Sanchez, conform marca.com.

Columbia va juca în semifinalele Copei America cu Uruguay. Naţionala lui Luis Diaz şi James Rodriguez a spulberat în sferturi Panama, scor 5-0. Uruaguay a ajuns în semifinale după ce a învins, după loviturile de departajare pe Brazilia.

Reclamă
Reclamă

Niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie într-un meci marcat de faulturi, iar mijlocaşul echipei Paris SG, Manuel Ugarte, a fost cel care a marcat penaltiul decisiv pentru Uruguay. Uruguayenii s-au făcut vinovaţi de 26 de faulturi din 41, într-un joc strâns şi agitat, şi au terminat în zece după ce Nahitan Nandez a fost eliminat pentru o intrare dură (74), scrie news.ro.

Dar echipa lui Marcelo Bielsa a rezistat până la loviturile de departajare, când portarul Sergio Rochet a apărat lovitura de pedeapsă a lui Eder Militao, înainte ca Douglas Luiz să lovească bara. O paradă a lui Alisson în faţa lui Jose Maria Gimenez nu a fost suficientă pentru Brazilia, finalista ediţiei trecute, care a câştigat doar unul din cele patru meciuri disputate în competiţie.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Argentina şi Canada.

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

LIVE VIDEOMa Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024, e ACUM în AntenaPLAY

14:41

EXCLUSIVDenis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și