Închide meniul
Foto

O tânără de 20 de ani a murit după ce a leșinat la mall, chiar de ziua ei. „Era sănătoasă și nu avea probleme!”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2022, 20:48

Fotografie cu Brazil Walsh

Fata a murit după ce a leșinat chiar de ziua ei

Fotografie cu Brazil Walsh / Yorkshire Live

  • Fata avea doar 20 de ani
  • A leșinat chiar de ziua ei

Brazil Walsh, 20 de ani, a murit după ce a leșinat în timpul unei sesiuni de shopping, chiar de aniversarea ei. Apropiații și familia fetei sunt devastați de decesul subit al tinerei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazil Walsh, poreclită Be, era recunoscută pentru stilul de viață activ și pasiunea pentru sport. Fata iubea echitația, sportul nobil, și chiar visa să ajungă la competițiile profesioniste.

O tânără de 20 de ani a murit după ce a leșinat la mall, chiar de ziua ei

La 24 aprilie, chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani, Walsh a ieșit la cumpărături într-un mall din Leeds, dar a sfârșit tragic. S-a prăbușit la pământ din senin, inconștientă, conform Yorkshire Live.

Reclamă

Transportată de urgență la spital, fata a fost indusă în comă, iar medicii au dianosticat-o cu encefalită, o afecțiune gravă a creierului.

„Din păcate, nu există nici un remediu, iar creierul ei nu mai putea face față, virusul se răspândise peste tot. În stadii avansate, indivizii își pot pierde capacitatea de a merge, deoarece mușchii înțepenesc. Există o deteriorare progresivă până la comă.

Reclamă

În câteva săptămâni, Be a trecut de la a fi uitucă, dar capabilă să vorbească, la a nu putea deloc să comunice. Be a fost o tânără iubitoare de distracție, pasionată și grijulie. Era în formă, sănătoasă, nu avea probleme. Era maestră în judo”, a spus un apropiat al tinerei, conform sursei de mai sus.

La 2 iunie, după mai bine de cinci săptămâni între viață și moarte, a fost pronunțat decesul lui Brazil Walsh.

„Noi (cele mai bune prietene ale ei) avem inima zdrobită și vrem să-i oferim o înmormântare onorabilă. Oricine a cunoscut-o știe că a fost cea mai uimitoare, frumoasă, amabilă, amuzantă și talentată domnișoară. A fost iubită peste măsură”, a spus cea mai bună prietenă a fetei, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbat bătut cu bestialitate, până a murit

Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi. Este vorba despre Jose Arnoldo Amaya, „central” cu o experienţă de peste 20 de ani în arbitraj. Bărbatul a decedat din cauza unor sângerări interne apărute după ce a fost luat la bătaie de jucători şi ultraşi.

Evenimentul tragic s-a petrecut în timpul unui meci între echipe de amatori din El Salvador. Amaya a arătat două cartonaşe galbene unui jucător care a manifestat un comportament agresiv, iar acesta, colegii săi şi ultraşii l-a bătut pe bărbat, potrivit sportbible.com.

Amaya a sângerat şi ajuns de urgenţă la spital pentru tratament. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viaţă la scurt timp.

„Federaţia de Fotbal din El Salvador respinge toate actele de violență care se generează în diferitele locații sportive din țară”, se arată în comunicatul emis de Federaţia din El Salvador.

Hugo Carillo, președintele Federației de Fotbal din El Salvador, a răbufnit şi a emis un comunicat dur. „Regretăm ceea ce i s-a întâmplat arbitrului Jose Arnoldo Amaya. Avem încredere că autoritățile îi vor pedepsi pe cei care au comis acest act criminal”, a transmis acesta.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile