Închide meniul

Tragedie în lumea sportului! Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2022, 17:45

Tragedie în lumea sportului! Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi

Jose Arnoldo Amaya a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi

Facebook

E tragedie în lumea sportului! Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi. Este vorba despre Jose Arnoldo Amaya, „central” cu o experienţă de peste 20 de ani în arbitraj. Bărbatul a decedat din cauza unor sângerări interne apărute după ce a fost luat la bătaie de jucători şi ultraşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul tragic s-a petrecut în timpul unui meci între echipe de amatori din El Salvador. Amaya a arătat două cartonaşe galbene unui jucător care a manifestat un comportament agresiv, iar acesta, colegii săi şi ultraşii l-a bătut pe bărbat, potrivit sportbible.com.

Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi

Amaya a sângerat şi ajuns de urgenţă la spital pentru tratament. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viaţă la scurt timp.

„Federaţia de Fotbal din El Salvador respinge toate actele de violență care se generează în diferitele locații sportive din țară”, se arată în comunicatul emis de Federaţia din El Salvador.

Hugo Carillo, președintele Federației de Fotbal din El Salvador, a răbufnit şi a emis un comunicat dur. „Regretăm ceea ce i s-a întâmplat arbitrului Jose Arnoldo Amaya. Avem încredere că autoritățile îi vor pedepsi pe cei care au comis acest act criminal”, a transmis acesta.

Reclamă

Scene uluitoare la Cupa Africii! Jucătorii și staff-urile au sărit la bătaie

Scene absolut incredibile s-au petrecut la începutul anului în Cupa Africii, unde meciul Tunisia – Mali 0-1 s-a terminat cu un scandal monstru. Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori și de fiecare dată a fost greșit.

Repriza a doua a meciului dintre Tunsia și Mali a fost nebună. Arbitrul zambian Janny Sikazwe a fluierat finalul meciului când ceasul de pe tabelă arăta minutul 89. Asta deși, cu cinci minute mai devreme, același arbitru deja a încercat să încheie partida în minutul 85!

Reclamă 4 / 0/3

Toate astea s-au petrecut în condițiile în care repriza secundă a fost întreruptă pentru mai multe verificări VAR, cât și pentru o pauză de hidratare. În momentul când centralul a încheiat meciul de tot în minutul 89, jucătorii și staff-ul echipei Tunisiei și-au ieșit din minți.

S-a iscat un scandal monstru, iar cele două tabere aproape că s-au luat la bătaie. Tunisienii au protestat vehement și au cerut să se mai joace cel puțin trei minute din partidă.

Mali a câștigat meciul cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ibrahima Kone, din penalty, în minutul 48. În minutul 77, Khazri a ratat un penalty pentru Tunisia. În minutul 87, El Bilal Toure, de la Mali, a fost eliminat.

Potrivit The Athletic, la 20 de minute după fluierul final, conferinţa de presă a selecţionerului din Mali, Mohamed Magassouba, a fost întreruptă de oficiali ai Confederaţiei Africane de Fotbal, aceştia spunând că se vor juca ultimele minute.

Jocul părea gata să se reia la 40 de minute după fluierul final. Însă jucătorii tunisieni nu au mai revenit în echipament de la vestiare, spre deosebire de cei din Mali. Arbitrul de rezervă, Helder Martins de Carvalho, care l-a înlocuit pe Sikazwe, a fluierat din nou finalul, încheind jocul a treia oară.

Recomandări
  • Tragedie în lumea sportului
  • Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și