Închide meniul

O vedetă din România a răbufnit cu o zi înainte de începerea anului școlar: "Cine o să răspundă dacă elevii se îmbolnăvesc?!"

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 13:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
O vedetă din România a răbufnit cu o zi înainte de începerea anului școlar: "Cine o să răspundă dacă elevii se îmbolnăvesc?!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Anul școlar va începe mâine

Daniel Ghiță trage un semnal de alarmă cu o zi înainte de începutul noului an școlar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am trei întrebări:

1. Dacă copilui este cardiac și are astm, asta înseamnă că el nu are voie la școală? Nu este discriminare ?

2. Cine o sa răspundă, dacă elevii se îmbolnăvesc, că nu au oxigenul necesar?

Știți ca trăim într-un un oraș poluat ? Copiii nu se pot dezvolta sănătos. Nu ai cum sa ții un copil cu masca la școală!

Reclamă
Reclamă

3. De ce permitem unor incompetenti să-și bată joc de copiii noștri ? La ei sunt prioritare : puterea și alegerile!”, a scris Ghiță pe rețelele de socializare.

Ghiță și-a continuat discursul critic. 

"Virusul există, dar justifică asta aceste abuzuri? Copiezi tot ce spune OMS? Înțelegeți? Trebuia să purtați măștile de zugrav, made in China, care nu vă protejează, doar că unii sunt șmecheri și fac bani frumosi din banul public? Vor puterea: nu dau doi bani pe copiii noștri și pe poporul român! Nimeni nu are dreptul să vă restrângă libertățile și sa pună viața copiiilor noștri in pericol!”, a afirmat luptătorul K1.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și