Închide meniul
Foto

O vedetă din România, ameninţată cu moartea! Fostul iubit i-a spart uşa şi a intrat peste ea în casă. Dezvăluiri terifiante

Reclamă

Publicat: 14 decembrie 2023, 15:02

O vedetă din România, ameninţată cu moartea! Fostul iubit i-a spart uşa şi a intrat peste ea în casă. Dezvăluiri terifiante

O vedetă din România, ameninţată cu moartea

Denisa Despa, dezvăluiri terifiante / Instagram

O vedetă din România a fost ameninţată cu moartea chiar de fostul ei iubit. Denisa Despa a ajuns la poliţie după ce a trecut prin clipe grele. Cunoscuta dansatoare, care luptă şi în galele RXF, a făcut dezvăluiri terifiante. Totuşi, iubitul ei, care este antrenor, neagă că ar fi fost implicat în scandalul momentului. Poliţiştii fac cercetări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Despa a trăit o poveste de iubire chiar cu antrenorul ei. În urmă cu trei săptămâni ar fi pus capăt relaţiei. Din spusele campioanei din cuşca RXF, acesta nu a acceptat despărţirea şi a trecut la ameninţări.

O vedetă din România, ameninţată cu moartea

Mai mult, aseară i-ar fi spart uşa de casă şi ar fi lovit-o. Denisa şi-a petrecut noaptea la poliţie şi a cerut ordin de restricţie.

Este vorba de Alex M, fostul meu antrenor. Vreau să obțin un ordin de restricție împotriva lui. Mi-a spart ușa pentru că nu mai voiam să am niciun fel de legătură cu el. Și după două săptămâni în care s-a jelit, efectiv, la mine la ușă să îl iert și să ne împăcăm a decis să își măsoare forța cu mine. Mi-a spart ușa crezând că o să stau de frică cu el.

A vrut să mă și bată, m-am ferit, dar tot a apucat să îmi dea o palmă. Există și filmări. Dar vreau să mă lase în pace”, a declarat Denisa Despa pentru fanatik.ro.

Reclamă

Vedeta a postat, pe Insta Story, mai multe filmuleţe din faţa secţiei de poliţie. Denisa era cu ochii în lacrimi şi i-a anunţat pe fanii ei prin ce a trecut. Anunţă că îşi va căuta dreptatea în instanţă.

O să îl dau în judecată să îi facă dosar penal pentru violare de domiciliu după ce mi-a spart ușa și a intrat peste mine în casă„, a mai precizat artista.

Fostul ei iubit neagă cu vehemenţă că ar fi agresat-o pe Denisa, sau că i-ar fi trimis mesaje de ameninţare.

Reclamă 4 / 0/3

Situația nu este așa. Nu există mesaje de amenințare. Pentru treaba asta ea va răspunde în fața legii. Își dă mesaje singură, probabil. Cum să dau eu asemenea mesaje?„, a precizat Alex pentru sursa citată anterior.

Denisa a oferit declaraţii la poliţie până la ora trei dimineaţa. A făcut plângere pentru agresiune.

Denisa Despa a surprins pe toată lumea când a ales să lupte în cuşca RXF. Controversata blondină a fost provocată de altă tânără din showbiz-ul românesc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și