Închide meniul
Foto

Oana Marica a ieşit la masă cu un alt bărbat! Imaginea momentului cu iubita „Prinţişorului Craiovei”

Publicat: 3 octombrie 2023, 16:58

Reclamă
Oana Marica a ieşit la masă cu un alt bărbat! Imaginea momentului cu iubita „Prinţişorului Craiovei”

Oana Marica a ieşit la masă cu un alt bărbat!

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

Oana Marica a ieşit la masă cu un alt bărbat. Iubita lui Adrian Mititelu Jr nu s-a ascuns, ea fiind cea care a urcat fotografia pe InstaStory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Marica a precizat că cel cu care a ieşit la masă este un afacerist italian.

Oana Marica a ieşit la masă cu un alt bărbat!

„Bine ai venit în România, prietenul meu”, a scris Oana Marica pe Instagram, publicând o poză cu ea şi omul de afaceri italian (IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

Oana Marica are o relaţie cu Adrian Mititelu Jr. Cei doi s-au afişat în spaţiul public în mai multe rânduri, ca un cuplu, ba chiar au fost surprinşi sărutându-se la un moment dat.

Oana Marica a avut în trecut o relaţie cu fostul fotbalist Marius Niculae. Relaţia lor a fost una tumultuoasă, presa mondenă scriind despre mai multe scandauri între cei doi.

Reclamă

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Ce au putut face Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au mers într-un centru comercial din Bucureşti şi, ca doi oameni obişnuiţi, au cumpărat un televizor.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi ca un cuplu obişnuit, discutând despre achiziţia pe care urmau să o facă. În cele din urmă Mititelu Jr şi Oana Marica s-au pus de acord, iar un angajat al magazinului i-a ajutat, ducând televizorul la maşină şi punându-l în portbagaj.

Chiar dacă în ultima vreme Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au fost surprinşi în vacanţe de lux, răsfăţându-se, iată că cei doi pot să se comporte ca un cuplu obişnuit.

Reclamă 4 / 0/3

Paparazzii Spynews.ro i-au filmat şi fotografiat într-un magazin de electrocasnice dintr-un centru comercial din Capitală.

Adrian Mititelu Jr şi iubita lui au sosit în centrul comercial cu super-bolidul „Prinţişorului Craiovei”, un Lamborghini Urus în valoare de peste 500.000 de euro.

Oana Marica nu se vede soţie!

Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, a avut o relaţie de lungă durată cu fostul fotbalist Marius Niculae. Ea mărturisea că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, dar a refuzat fiecare cerere fiindcă nu se vede o femeie măritată.

Am avut câteva cereri în căsătorie, dar nu știu, și căsătoria asta e un lucru destul de important pe care trebuie să-l faci în viață. Eu nu mă văd azi căsătorindu-mă, făcând un copil, mânie divorțând, făcând alt copil cu următorul… Mi se pare prea mult pentru mine, parcă deja am trăit mult în urmă, să mai trăiesc și mult de aici încolo, intens, nu aș vrea”, declara Oana Marica în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Adrian Mititelu Jr. şi Oana Marica au avut o vară pe cinste. Cei doi au fost în mai multe locaţii de lux în vacanţă, printre care şi Mykonos, cunoscută drept „Insula Miliardarilor”.

Adrian Mititelu Jr a mai fost în această vară, în afară de Mykonos, în Monte Carlo, Maldive şi în Marbella.

Fiul lui Adrian Mititelu a uitat complet de perioada în care el şi familia lui au fost nevoiţi să trăiască „în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și