Închide meniul

Oana Zăvoranu, înşelată cu sute de mii de euro. „Am folosit metoda ţigăncilor ca să dovedesc că nu mint”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 15:04 / Actualizat: 20 martie 2023, 18:06

Oana Zăvoranu, înşelată cu sute de mii de euro. „Am folosit metoda ţigăncilor ca să dovedesc că nu mint

Oana Zăvoranu Facebook

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, înşelată cu sute de mii de euro! Oana Zăvoranu susţine că a fost înşelată de medicul Bogdan Ioan Furtună, fost director la Spitalului Clinic Colentina, pe care l-a descris drept un „escroc sentimental”. Ea a dezvăluit că a folosit „metoda ţigăncilor” şi dă de înţeles că a încercat să-şi înregistreze partenerul în timp ce se dădea de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zăvoranu spune că a ieşit în pierdere cu sute de mii de euro de pe urma afacerii demarate în 2017, când ea și partenerul ei, Abu-Amoud Ashraf, au creat un centru medical lăsat în grija lui Bogdan Ioan Furtună.

Oana Zăvoranu a fost înşelată cu sute de mii de euro

“Omul se orientează, numai că eu sunt decisă cum am fost decisă și hotărâtă și în cazul țigăncilor, vrăjitoarelor și am luptat să demonstrez că sunt furată.

Am zis: domne, este în lumea asta a doctorilor, știe cu ce se mănâncă, are relații și așa mai departe. Numai că noi sforăiam având încredere în el, (…) i-am dat pe mână practic afacerea noastră, iar el nu a ținut cont nicio secundă de buna noastră credință.

A spus ‘nașa’, că între timp voia să-l și nășim și eram nașa, îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut, dar eu am auzit de la televizor că tu ai moștenit 60 de milioane de euro. Și m-am gândit că un milion în plus sau în minus…

Reclamă

Îmbârligător rău. Am aplicat metoda țigăncilor, ca să pot dovedi că nu mint, la un moment dat, m-am văzut cu ele o lună doar ca să-mi fac înregistrări. Nu m-ar fi crezut nimeni, mi-ar fi spus fugi de aici.

Este cuvântul meu contra cuvântului lui care spune nu e adevărat, n-am făcut. Dar este un dosar amplu unde vor fi chemați cred că peste 20 de persoane care vor trebui să spună, să vorbească cu subiect și cu predicat, care au fost aici, care au asistat la nenumărate scandaluri”, a povestit Oana Zăvoranu pentru revista Taifasuri, citată de fanatik.ro.

Oana Zăvoranu a devenit o vedetă de film în anii 2000 când a jucat într-o telenovelă de succes. Ea a ţinut de atunci prima pagină a ziarelor cu mai multe scandaluri, printre care şi aventura pe care a avut-o cu Claudiu Niculescu. Se întâmpla în 2004, când acesta era căsătorit cu prima sa soţie. „Un bărbat deosebit”, a povestit Zăvoranu despre Niculescu, potrivit click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și