Închide meniul
Foto

Oligarhul rus, sancționat pentru relația cu Vladimir Putin, a răbufnit: „Mai am voie să am menajeră sau șofer?”. Ce a făcut soţia lui

Reclamă

Publicat: 25 martie 2022, 16:41

Oligarhul rus, sancționat pentru relația cu Vladimir Putin, a răbufnit: „Mai am voie să am menajeră sau șofer?”. Ce a făcut soţia lui

Petr Aven, care este un apropiat al lui Vladimir Putin, a răbufnit după sancţiunile impuse de Marea Britanie

Profimediaimages

Oligarhii ruși au primit o lovitură teribilă după declanșarea războiului din Ucraina. Miliardarii care sunt considerați a fi apropiați ai lui Vladimir Putin au fost vizați de sancțiuni fără precedent impuse de Uniunea Europeană și Marea Britanie. Printre aceștia sunt Roman Abramovich, cel care este obligat să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Chelsea, și Petr Aven, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din capitala Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petr Aven și-a făcut publică nemulțumirea și a avut o reacție controversată, la o lună după ce militariii ruși au invadat Ucraina. Chiar dacă averea lui era estimată la 4.5 miliarde de lire sterline (n.r. 54 de milioane de euro), acum acesta a ajuns să se teme pentru viitorul său și al familiei lui.

Olgarhii ruși, sancționați dur de Marea Britanie. Reacție lui Petr Aven

Imediat după ce a început războiul și a apărut riscul sancționării, soția oligarhului rus a fost văzută în timp ce făcea turul bancomatelor din Londra încercând să scoată cât mai mulți bani cash. Acumtoate conturile și activele i-au fost înghețate, iar Petr Aven a cedat nervos.

Afacerea noastră este complet distrusă. Tot ceea ce construiam de 30 de ani este acum complet ruinat. Trebuie, cumva, să începem o nouă viață.

Voi mai avea voie să am menajeră sau șofer? Eu nu conduc o mașină… poate va conduce fiica mea vitregă. Familia mea nu înțelege cum o să supraviețuim„, a declarat Petr Aven, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă

Petr Aven trebuie să părăsească Marea Britanie

Milionarul de 67 de ani susține că nu mai are nici cu ce să își plătească facturile. Ar avea mai puțin de 20 de zile pentru a părăsi Marea Britanie. Aven are atât pașaport rusesc, cât și leton, dar beneficiază și de o viză pentru SUA. Totuși, nu vrea să își părăsească conacul pe care îl deține în Surrey, la periferia Londrei. Insistă să rămână alături de soţia lui,

Aven a făcut afaceri cu Roman Abramovich și a fost văzut deseori alături de Vladimir Putin. Cei doi miliardari care deţin proprietăţi şi vile de lux în Marea Britanie sunt loviţi acum din plin de sancţiuni.

Fosta soție a lui Roman Abramovich se teme că va rămâne fără avere

Irina Abramovich (54 de ani) s-ar „ascunde” într-un conac de 19 milioane de lire sterline (n.r. 22.6 milioane de euro), din Londra. Femeia „trăiește în frică”, motivul fiind acela că averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline (n.r. 595 de milioane de euro) ar putea fi următoarea vizată de sancțiuni.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta stewardesă a companiei rusești Aeroflot are cinci copii cu Roman Abramovich și, cel puțin până în acest moment, nu a avut de suferit. Totuși, a primit o sumă uriașă de la oligarhul care a fost 18 ani patronul lui Chelsea. Divorțul lor este cunoscut drept „cel mai costisitor” din istorie. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj, fostei sale soții, proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari (n.r. 900 milioane de euro). Acestea sunt localizate în Londra, Moscova și St. Tropez.

Jurnaliștii de la The Sun anunță că Irina Abramovich s-a ascuns într-un conac de lux în momentul în care militarii din Rusia au invadat Ucraina. Unul dintre foștii agenți de securitate ai femeii a spus că aceasta se teme că stilul ei de viață ar putea fi afectat. Totul pentru că bogăția ei vine de la cel cu care a avut o căsnicie de 16 ani. Roman Abramovich are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline (n.r. 11.2 miliarde de euro).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și