Închide meniul
Foto

Fosta soție a lui Roman Abramovich se teme că va rămâne fără avere! Unde se „ascunde” Irina după ce a început războiul în Ucraina și câți bani ar fi primit la divorț

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2022, 8:54

Fosta soție a lui Roman Abramovich se teme că va rămâne fără avere! Unde se „ascunde” Irina după ce a început războiul în Ucraina și câți bani ar fi primit la divorț

Fosta soţie a lui Roman Abramovich, Irina, se teme că ar putea rămâne fără avere

Profimediaimages

  • Roman Abramovich este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin
  • Irina Abramovich se teme că ar putea rămâne fără avere

Roman Abramovich are o viață total schimbată după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Oligarhul rus, considerat un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancționat drastic de autoritățile din Marea Britanie. Chiar dacă a încercat să vândă de urgență pachetul majoritar de la Chelsea, pentru 3 miliarde de euro, tranzacția a fost blocată, astfel că în conturile sale nu va mai intra niciun ban. Sub lupa Guvernului ar fi și fosta soție a lui Roman Abramovich!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit thesun.co.uk, Irina Abramovich (54 de ani) s-ar „ascunde” într-un conac de 19 milioane de lire sterline (n.r. 22.6 milioane de euro), din Londra. Femeia „trăiește în frică”, motivul fiind acela că averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline (n.r. 595 de milioane de euro) ar putea fi următoarea vizată de sancțiuni.

Fosta soție a lui Roman Abramovich, Irina, se teme că ar putea rămâne fără avere

Fosta stewardesă a companiei rusești Aeroflot are cinci copii cu Roman Abramovich și, cel puțin până în acest moment, nu a avut de suferit. Totuși, a primit o sumă uriașă de la oligarhul care a fost 18 ani patronul lui Chelsea. Divorțul lor este cunoscut drept „cel mai costisitor” din istorie. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Reclamă

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj, fostei sale soții, proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari (n.r. 900 milioane de euro). Acestea sunt localizate în Londra, Moscova și St. Tropez.

Jurnaliștii de la The Sun anunță că Irina Abramovich s-a ascuns într-un conac de lux în momentul în care militarii din Rusia au invadat Ucraina. Unul dintre foștii agenți de securitate ai femeii a spus că aceasta se teme că stilul ei de viață ar putea fi afectat. Totul pentru că bogăția ei vine de la cel cu care a avut o căsnicie de 16 ani. Roman Abramovich are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline (n.r. 11.2 miliarde de euro).

Reclamă

Vladimir Putin, implicat în divorțul lui Roman Abramovich?

S-a speculat că Abramovich a fost de acord să divorțeze de soția sa abia după ce președintele rus Vladimir Putin i-a spus să-și rezolve problemele din viața personală. Miliardarul care o deține pe Chelsea a apărut în presa tabloidă britanică alături de mai multe femei mai tinere, printre care și cunoscutul model Daria Zhukova.

Abramovich și Putin sunt incredibil de apropiați. Chiar dacă e o diferență de vârstă de doar 10 ani între ei, Putin îl consideră pe Roman ca pe un fiu preferat. Când Abramovich intră în cameră, chipul lui Putin se luminează.

Când zvonurile despre viața privată a lui Abramovich au început să se răspândească, Putin i-a spus să-și rezolve problemele. Putin este un adevărat om de familie și nu a aprobat relația lui Roman cu Daria sau publicitatea pe care a generat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Abramovich tinde să facă ceea ce îi spune Putin, în afaceri și în viața personală, iar intervenția lui Putin ar fi influențat cu siguranță decizia lui de a divorța„, a declarat o sursă apropiată de Abramovich, potrivit eveningstandard.

Sofia Abramovich, atac dur la Vladimir Putin

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024
Tenis • 20 ian., 14:55
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024: „A pierdut 55 de kilograme”
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani
Fotbal • 17 ian., 12:29
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului
Fotbal extern • 6 ian., 22:27
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Rusia ar fi „cumpărat” meciuri la Campionatul Mondial din 2018
Naționala Rusiei revine în Europa
Fotbal extern • 21 dec., 21:04
Naționala Rusiei revine în Europa! UEFA și-a dat acordul pentru meciul din luna martie
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în Rusia
FIGHT • 8 dec., 18:57
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în această seară