Închide meniul

Omul pe care Diego Maradona îl admira enorm: “Săruta fotografiile cu el! Parcă ar fi fost un copil care și-a văzut idolul prima dată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 13:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Omul pe care Diego Maradona îl admira enorm: “Săruta fotografiile cu el! Parcă ar fi fost un copil care și-a văzut idolul prima dată”

Hepta

Diego Maradona a murit

Acesta a spus că Maradona îl admira enorm pe Roger Federer și a dezvăluit o întâmplare din 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A venit să-l vadă pe Roger Federer. La sfârșitul meciului, a vrut să-l întâlnească. Am mers cu el în tunelul care duce la arenă, unde sunt toate fotografiile campionilor turneului. Se oprea non-stop să sărute fotografiile lui Federer. Când Roger a sosit după încheierea meciului, Maradona era pe punctul de a izbucni în lacrimi.

L-a îmbrățișat si l-a pupat de mai multe ori. Părea cu adevărat uimit de Federer. De obicei, acest lucru nu se întâmplă atunci când doua legende similare se întâlnesc. Maradona a fost cel care l-a cunoscut pe Federer, două mituri. Diego a fost foarte entuziasmat de parcă ar fi fost un copil care și-a văzut idolul pentru prima dată", a declarat Jorge Ferrari, potrivit tennisworlditalia.com. 

Diego Maradona a murit la 60 de ani

Diego Maradona a murit la scurt timp după ce a împlinit 60 de ani. Noi detalii din ultimele zile ale lui Pibe D`Oro au ieşit la iveală. Acesta a avut parte de o ceartă dură cu medicul său, Leopoldo Luque, pe care l-a şi dat afară din casă.

Mai mulţi martori au confirmat acest lucru, existând însă două variante: una în care Maradona l-ar fi împins pe Luque, iar cealaltă în care acesta chiar l-ar fi lovit cu pumnul pe medicul său. Infirmierele au confirmat şi ele cearta dintre cei doi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și