Închide meniul
Foto

Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii: „Nopţi nedormite şi cearcăne adânci”

Publicat: 11 noiembrie 2023, 12:40

Reclamă
Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii: „Nopţi nedormite şi cearcăne adânci”

Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii

Orianda Donca şi Călin Donca / Colaj Instagram

Orianda Donca (34 de ani) este devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii. Soţul ei milionar, Călin Donca, este în arest preventiv. Acesta e acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea lunii trecute, magistraţii de la Tribunalul Brașov au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu alte 30 de zile, la solicitarea procurorilor. Vestea a lovit-o din plin pe Orianda Donca, cea care are în îngrijire cei cinci copii minori.

Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii

Orianda se ocupă şi de şcolarizarea, acasă, a copiilor care au vârste uprinse între 2 şi 11 ani: Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. După o lungă perioadă în care nu a mai avut nicio reacţie, soţia lui Călin Donca a postat un mesaj sfâşietor pe reţelele sociale.

Orianda Donca a făcut o fotografie în care este înconjurată de copiii ei şi a avut o reacţie emoţionantă.

După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu”, a fost mesajul postat de Orianda Donca pe Insta Story.

Reclamă

Orianda a recurs la mai multe gesturi disperate după ce soţul ei a ajuns după gratii. Chiar dacă familia dispune de o avere uriaşă şi trăia într-un lux de nedescris, problemele au apărut în momentul în care toate conturile au fost blocate. Femeia s-a împrumutat cu bani de la prieteni pentru a întreţine cei cinci copii.

Soţia lui Călin Donca, Orianda, are grijă şi de mai multe afaceri. E pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă. Şi Călin Donca făcea sală înainte de a fi arestat preventiv, după cum se observă în imaginile în care apare la bustul gol (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Decizia devastatoare primită în închisoare de Călin Donca

Magistraţii de la Tribunalul Braşov au decis, luna trecută, să prelungească măsura arestului preventiv cu alte 30 de zile. Călin Donca rămâne după gratii cel puţin până pe 17 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv.

Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei, potrivit brasov.net.

În aceeaşi zi în care judecătorii decideau că milionarul va mai sta cel puţin alte 30 de zile în arest preventiv, echipa lui posta un clip pe TikTok în care se promovau investiţiile lui Donca în panourile fotovoltaice.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa Vezi toate știrile
Citește și