Închide meniul

(P) Patru pronosticuri pentru meciurile din sferturile UEFA Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2023, 16:53 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 16:29

(P) Patru pronosticuri pentru meciurile din sferturile UEFA Conference League

4 pronosticuri pentru meciurile din sferturile UEFA Conference League

Patru pronosticuri pentru meciurile din sferturile UEFA Conference League. La jumătatea lunii aprilie se dispută jocurile din turul „sferturilor” Conference League. Vei avea ocazia să îți demonstrezi măiestria la pariuri și să găsești selecții cu șanse mari de succes în patru dispute care, potrivit cotelor, se anunță destul de echilibrate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru pronosticuri pentru meciurile din sferturile UEFA Conference League

În cazul în care vrei să te inspiri, mai jos îți prezentăm câte un pronostic, cu cote de la Unibet România, pentru fiecare dintre partidele programate pe 13 aprilie:

FC Basel vs Nice (victorie Nice @ 2.20)

Basel nu mai este atât de puternică pe teren propriu cum era odată. Reprezentanta Elveției nu a câștigat în ultimele trei meciuri de acasă în Conference League (0-2 cu Slovan Bratislava, 2-2 cu Zalgiris și 2-2 cu Slovan Bratislava). Misiunea din „sferturi” se anunță cu atât mai dificilă cu cât Nice este mai bună decât Slovan sau Zalgiris. Echipa de pe Coasta de Azur are două victorii și un egal în ultimele trei partide disputate pe teren străin, ultima fiind în optimile de finală (1-0 cu Sheriff Tiraspol). Ne așteptăm la o confruntare destul de strânsă, dar francezii sunt favoriți să câștige.

Gent vs West Ham United (West Ham peste 1.5 goluri @ 2.15)

Gent este una dintre echipele bune din campionatul belgian și visează să dea lovitura în Europa prin eliminarea lui West Ham. Deocamdată, a trecut în fazele eliminatorii cu emoții de Qarabag (0-1 în deplasare, 2-0 acasă, după loviturile de departajare), iar apoi de Basaksehir (1-1 acasă, 4-1 în deplasare). De partea cealaltă, „ciocănarii” au victorii pe linie în această competiție, două dintre ele fiind obținute în fața celor de la FCSB (3-1 la Londra și 3-0 la București). West Ham a marcat două goluri în 4 din cele 5 deplasări, motiv pentru care selecția propusă pare valoroasă.

Reclamă

Anderlecht vs AZ Alkmaar (ambele marchează @ 1.65)

Anderlecht este a doua echipă din grupa FCSB-ului care a ajuns în sferturile de finală ale Conference League. După rezultatele slabe din prima parte a sezonului, nimic nu prevestea o asemenea performanță pentru echipa din Bruxelles, însă transferurile făcute în iarnă au ajutat-o să treacă de Play-off (0-1 în deplasare și 3-1 acasă cu Ludogoreț) și de „optimi” (1-1 acasă și 1-0 în deplasare cu Villarreal). Victoria din Spania a reprezentat una dintre cele mai mari surprize ale sezonului.

O altă surpriză a fost eliminarea lui Lazio de către AZ Alkmaar. După ce au trecut fără să forțeze de CFR Cluj, lazialii păreau să aibă șanse la cucerirea trofeului, dar au fost învinși în ambele manșe de olandezi (cu același scor, 2-1). Alkmaar merge pe principiul „să înscriem cu un gol mai mult decât adversarul”. Multe dintre victorii au fost cu 2-1 sau 3-2.

Lech Poznan vs Fiorentina (victorie Fiorentina @ 2.00)

În „optimi”, Lech Poznan a trecut de Djurgarden cu scorul general de 5-0, dar patru dintre goluri au fost marcat după minutul 75, ceea ce denotă că adversara nu a stat foarte bine cu rezistența fizică. Nu se pune problema ca Fiorentina să fie în aceeași situație. Echipa antrenată de Vicenzo Italiano a câștigat ultimele opt jocuri disputate în Conference League, iar în ultimele patru partide din deplasare a marcat minim trei goluri. În teorie, italienii ar trebui să se impună măcar la două goluri diferență.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și