Închide meniul

(P) Cinci device-uri moderne pe care să i le faci cadou de ziua ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2022, 18:05 / Actualizat: 13 iunie 2023, 15:59

Iată cinci device-uri moderne pe care să i le faci cadou de ziua ei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

One Puff

One Puff este o alternativă pentru femeile din viața voastră care fumează – dispozitive care pot fi folosite și în interioare. Pe scurt, este un device de vapat de unică folosință, gata încărcat și umplut cu lichid cu diverse arome. De aici poți afla mai multe despre ele, iar noi îți putem spune că pot fi un cadou inedit și extrem de plăcut datorită designului.

Ceas inteligent

Un ceas inteligent este întotdeauna o idee excelentă pentru un cadou. Orice femeie va fi extrem de încântată. Acest device poate fi asociat telefonului mobil, astfel că va ști în permanență dacă a primit un mesaj sau un apel. Mai ales dacă este pe stradă, cu telefonul în geantă, ceasul îi poate fi de un real ajutor. În plus, are tot felul de caracteristici utile. Cum ar fi măsurarea distanței parcurse, monitorizarea pulsului, calorii consumate – ca să le amintim doar pe cele de care orice femeie modernă și activă este interesată.

Cinci device-uri moderne pe care să i le faci cadou de ziua ei

Telefon mobil

Bineînțeles că are deja mobil, dar unul nou-nouț o va încânta. Femeile apreciază, pe lângă utilitatea aparatului în sine, și aspectul, astfel că un telefon frumos, fără zgârieturi, poate fi cadoul cu care să dai lovitura. Dacă ești în lipsă de inspirație, pentru că piața este atât de variată, articolul de pe Digit te va ajuta să alegi cel mai potrivit telefon mobil pentru o femeie.

Reclamă

Uscător de păr performant

Device-urile din industria frumuseții sunt mai performante de la an la an. Astfel că un uscător de păr de dată recentă va fi mult mai bun și va avea caracteristici superioare față de unul de anul trecut. Pentru orice femeie, îngrijirea părului este esențială și va fi mereu interesată să-l protejeze și să-l înfrumusețeze. Alege un uscător de păr cu funcții de ionizare și de mărire a volumului și poți fi sigur că o va încânta.

Minidifuzor portabil cu Bluetooth

Dacă iubește muzica, acest dispozitiv va fi pe placul ei. Cu un minidifuzor va putea să asculte muzică oriunde și oricând, chiar și în timp ce lucrează. Un astfel de device se conectează la orice telefon mobil fără fir, prin Bluetooth, dar și cu cablul audio, cu mufa standard pentru căști. Calitatea sunetului este mult mai bună decât la orice laptop, astfel că experiența este una extrem de plăcută.

Foto: Pexels

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și