Închide meniul

(P) Cinci jocuri cu fotbal pe care merită să le încerci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 12:12 / Actualizat: 30 martie 2023, 18:46

(P) Cinci jocuri cu fotbal pe care merită să le încerci

5 jocuri cu fotbal pe care merită să le încerci

Antena Sport

Iată o listă de cinci jocuri cu fotbal pe care merită să le încerci. În cazul în care îți place fotbalul, cu siguranță ai încercat măcar o dată în viață o producție din seria FIFA. În acest articol vei găsi însă cele mai populare producții cu fotbal, în funcție de pasiunile tale și de dispozitivele de pe care vrei să te distrezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci jocuri cu fotbal pe care merită să le încerci

1. FIFA 21

Este cu siguranță cel mai cunoscut și cel mai popular simulator de fotbal din lume. Al 28-lea joc din seria FIFA a fost lansat în toamna anului trecut. A venit cu câteva îmbunătățiri minore față de ediția precedentă, însă succesul său este unul uriaș. FIFA 21 e disponibil pe Windows, Nintendo Switch, PS4 și PS5, Xbox One, Series X și Series S, dar și pe Stadia. În Ultimate Team au fost adăugate 11 noi nume legendare. Printre ele se află Eric Cantona, Ferenc Pușkas, Davor Suker și Xavi. Au fost licențiate 30 de campionate, printre care și Liga 1. În total sunt peste 700 de cluburi prezente în FIFA 21 și peste 17 mii de jucători. Printre echipele care nu au contract de licențiere se află Juventus, Roma, River Plate, Boca Juniors și Corinthians, care au nume diferite. Pe coperta FIFA 21 a fost inclus atacantul francez de la PSG, Kylian Mbappe. Lansarea FIFA 22 este așteptată cu mare interes în toamna acestui an.

2. Super Striker

Pentru fanii păcănelelor, acesta este un joc foarte interesant. A fost lansat de compania NetEnt în aprilie 2020 și este disponibil în secțiunea pacanele online NetBet. Are o grafică modernă, iar printre simboluri se află o minge clasică, în alb cu negru, o minge aurie, jucătorul de aur și ghetele de fotbal aurii. De asemenea, fanii păcănelelor apreciază că are specială și oferă runde gratuite. Tematica fiind una legată de fotbal face a Super Strike să fie foarte popular printre fanii acestui sport.

3. Football Manager 2021

O altă franciză care se bucură de o popularitate uriașă, mai ales printre cei mai aprigi fani ai fotbalului, care aleg să construiască echipe, să descopere jucători, să stabilească tactici și să reușească să obțină performanțe incredibile. Football Manager conține 117 ligi din 52 de țări. Cele mai multe sunt din Europa, în total 34 de țări, în timp ce Africa de Sud este singura țară de pe continentul său prezentă în joc. Totuși, doar 29 de ligi din 14 țări sunt complet licențiate. De asemenea, jocul este disponibil și pe Android și iOS.

4. Dream League Soccer 2021

Unul dintre cele mai populare jocuri cu fotbal de pe dispozitivele mobile. Dream League Soccer 2021 are o grafică excelentă, iar modulul de joc este la un nivel înalt. Sunt peste 4.000 de jucători licențiați prezenți, iar utilizatorii au ocazia să cumpere și nume importante precum Kevin de Bruyne ori Roberto Firmino. De altfel, există posibilitatea să promoveze echipa din ligile inferioare, să-și modernizeze stadionul și să facă transferuri. Dream League Soccer 2021 este un joc gratuit, însă pentru anumite funcții utilizatorii sunt nevoiți să plătească dacă își doresc să avanseze mai repede.

Reclamă

5. Soccer Stars

Nu este un joc cu fotbal în adevăratul sens al cuvântului, dar are totuși un succes impresionant, având peste 50 de milioane de descărcări numai pe Android. În Soccer Stars, utilizatorii controlează niște jetoane și, folosindu-se de abilități din hochei, trebuie să înscrie. Se joacă în special online, dar există și posibilitatea de a te antrena în modul offline. Gradele de dificultate sunt diverse. Pe măsură ce avansezi în joc reușești să îți cumperi jetoane cu o precizie mai mare sau mai puternice. Este genul de joc care nu te solicită foarte tare, putând fi jucat într-o pauză sau când ai câteva minute libere și te plictisești.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și